Heti horoszkóp (február 11–17.)

Horoszkóp, Gahl Eden Sasson, asztrológia
Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok előtt kedvező napok állnak, a Szüzeknek pedig ezek a napok alkalmasak lesznek a tervezésre: legyenek merészek, tűzzenek ki maguk elé érdekes és hosszú távú célokat. A Skorpiók most nagy dolgot alkothatnak, a Vízöntők kifejezetten sikeres, energikus, egyben szívet melengető napokra számíthatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kedélyállapotodat semmilyen körülmény nem ronthatja el, és a legjobb hír az, hogy a negatív gondolkodású emberek sem tudnak megingatni az elhatározásaidban. Igen kedvező napok állnak előtted, új ismeretségeket és barátságokat szerezhetsz, és ezek sorban a segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőd alakítása során. Szakmai téren viszont egy kissé monotonnak találhatod a pillanatnyi helyzetedet, amit ne akarj bármi áron módosítani! Most épp azt tesztelik az égiek, vajon mennyire bírod a monotonitást. A változatosság iránti igényedet esténként, a családod vagy a barátaid körében éld meg!

Bika

Nagyon leterhelt vagy, sok többletmunkát vállaltál magadra a közelmúltban, és a pihenés idejét így alaposan megcsonkítottad. Ahelyett, hogy ez utóbbira keresnél időt és megfelelő közeget, inkább további tennivalókat vállalsz. Biztos, hogy ez jó döntés az estéid vagy akár hétvégéd feláldozása árán? Ne feszítsd túl a húrt, hisz ennek valószínűleg senki sem fog örülni - bár te azt hiszed, mindenki élteti majd a szorgos hozzáállásodat. Mostani cselekedeteiddel felbőszíthetsz pár embert, ezzel pedig felesleges feszültséget kelthetsz. Sürgősen mérlegelj, és gondold át, valóban megéri-e annyi extrát elcipelni a válladon? Igyekezz az arany középútra lelni!

Ikrek

A Vénusz ezekben a napokban nagy szabadságérzetet kínál számodra, emellett olyan dolgokban is ki mered majd próbálni a képességeidet, amelyekben még sosem tetted. Ezek a hatások különösen a levegővel, a szárnyalással, a repüléssel függhetnek össze. Egy Ikrek esetében szinte minden szárnyalásnak tűnhet, amit nem a pontos szabályok alapján végzel. Épp ezért bátran lépj ki a komfortzónádból, csinálj valami őrültséget, valami extrém és világrengető dolgot, és mutasd meg – elsősorban önmagadnak –, mire vagy képes. Bármibe kezdesz, garantált a sikered, így hétvégén jut idő a kikapcsolódásra, szórakozásra is!

Rák

A heti bolygóállások alkalmanként némi fejfájást okoznak neked, de más emberekkel szemben mégis eléred azt, amit akarsz. A Jupiter kihúz a csávából, ha épp valamilyen bonyodalomba keverednél. Munkáddal, vállalkozásoddal, esetleg tanulmányaiddal összefüggésben felkészülhetsz apróbb kellemetlenségekre, váratlan kihívásokra, illetve néhány félreértés megkeserítheti egy-egy órádat. Összességében viszont nézd azt, hogy a különféle élethelyzetekből mit tanulhatsz, emellett ne feledd, hogy minden rosszban van valami jó! Talán valamit elveszítesz, vagy valamiről le kell mondanod, ám figyeld meg, hogy szinte azonnal kompenzál a sors valami pozitív eseménnyel, sikerrel!

Oroszlán

Az érzékenységed látványosan megnő a következő napokban, a hangulatod a szokásosnál is változékonyabb lesz, így több ember számára is kiszámíthatatlanná válsz, sőt talán páran inkább el is kerülik a társaságodat. Különösen hétfőn és kedden észlelheted, milyen döcögősen megy a kommunikáció, hol te értesz félre valakit, máskor a te szavaid nem alkotnak majd egységes mondatokat. Minden apróságot és kritikát magadra veszel, vitákba keveredhetsz, ám tarts ki, mert szerdán jön az égi felmentő sereg, és messzire űzi majd a problémát, a gondokat, a nehézségeket. Kedélyállapotod sokat javul pénteken, újra tudsz majd mosolyogni, sőt mások rosszkedvét épp te fogod elkergetni!

Szűz

A most következő napok kedveznek a gondolkodásnak és a tervezésnek, ezért légy merész, tűzz ki magad elé érdekes és hosszú távú célokat. Merj rálépni egy ismeretlen útra. Vajon milyen új dologba vághatnád a fejszédet még a tavasz megérkezése előtt? Akár elkezdhetnél valami izgalmas dolgot tanulni, csapatban sportolni. Netán beindíthatnád végre a vágyott vállalkozásodat... Szóba kerülhet egy utazás gondolata, amely komoly inspiráció lehet. Ha ilyesmin egyáltalán nem töröd a fejedet, de munkahelyet váltanál, netán kölcsönt vennél fel, arra is nagyszerű lehetőség adódik, a Hold támogatja az ilyen jellegű ambíciókat.

Mérleg

Nem leled a helyedet a hét elején? Nehezedre esik szinte minden? Félreértések, viták vesznek körbe? Ez egészen szerda estig megnehezíti az életedet, ugyanakkor ne aggódj, a leterhelő égi hatások ekkorra megszűnnek, és csütörtökre minden visszatalál az eredeti, békés, harmonikus kerékvágásba. Egyetlenegy feladatod van: toleráns maradni önmagaddal, a hevesebb, akaratosabb énedet pedig ne engedd szabadjára, így el tudod kerülni a konfliktusokat. A hét második felében új kapu nyílik meg előtted szakmai téren, emellett magánéleteddel összefüggésben is le tudsz zárni egy régóta húzódó ügyet.

Skorpió

A Mars felturbóz, emellett egy csipetnyi agresszióval lát el, ami pont arra lesz elég a következő napokban, hogy valami nagy dolgot alkoss, amihez bizony kell a kitartás és az akarat. Ebből neked most bőven van tartalékod, úgyhogy tedd a dolgodat! A hangulatod jó lesz, a pozitív gondolataidat át tudod adni másoknak is. Semmilyen hír, negatív üzenet nem tudja romba dönteni a kedélyállapotodat, sőt még a kellemetlen információkat is igyekszel a magad javára fordítani. Ha az eddigieket kevesled, akkor még egy utazásnak is kedveznek a most következő napok, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd tovább a készülődést és az indulást!

Nyilas

Hétfőn és kedden feszült leszel, vársz valamire, egy jó hírre, egy pozitív üzenetre, egy ajánlatra. Hajlamossá válsz arra, hogy ezt a nem túl felemelő érzelmi állapotot átragaszd másokra is. Ne tedd, hacsak nem akarsz magadnak egy-két vitahelyzetet generálni. Igyekezz mosolyogni, járj emelt fővel! Akkor is sugározz pozitív energiát magadból, ha közben belül feszít az izgalom. Szerdára a remélt hír is befut, te is lenyugszol, és képes leszel a megszokott, kedves oldaladat mutatni a világnak. Oszd meg az örömödet másokkal, és keresd fel azokat az embereket, akikkel ritkán találkozol, esetleg haraggal váltál el egykoron. Az égiek segítik az emberi kapcsolatok rendezését, javítását.

Bak

Nem dughatod homokba a fejedet a sok feladat, valamint az esetleges problémák elől. Szerencsére egyik sem eget rengető méretű, bár jelenleg még annak láthatod ezeket - különösen akkor, ha anyagi jellegűekről van szó. Akármennyire is igyekszel halogatni a tényekkel való szembenézést, ne kerüld ezt el! Rendezd az ügyeidet sürgősen, csak így szabadulhatsz fel a terhek alól. Összességében Te is tudod, hogy nincs nagy baj, és a jelenlegi gondok is csupán némi hanyagságból adódnak. Épp ezért kapd össze magadat hétfőn, kedden jön az ötlet, szerdán a megvalósítás energiáival ruháznak fel az égiek, csütörtökre pedig el is felejted az egészet. Ha szükséges, kérd a környezeted segítségét, különösen egy Kos vagy Nyilas lehet a támaszod.

Vízöntő

Kifejezetten sikeres, energikus, egyben szívet melengető napok követik egymást. Úgy válhatsz eredményessé és szerezhetsz magadnak pozitív hírnevet, hogy azért most nem kell megerőltetned magadat. Egyszerűen csak tedd a dolgod, végezd a feladataidat, viszont ha valaki kéri, hogy segítsd őt ki, hát ne mondj arra nemet! Egész héten jól érezheted magad a bőrödben, és ennek a környezeted is örülni fog. Az esetleges akadályokat könnyedén veszed, és még egy nagyon jó üzleti megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy egy nem várt lehetőséget aknázol ki. Rokonok és barátok támogatnak a céljaid elérésében.

Halak

A bolygók ezen a héten nem fukarkodnak a pozitív energiákkal, kedvező fényszögek sorozata kínál alkalmat arra, hogy alkoss, és annak a hasznát bezsebeld. Egy titkos álmod, régi vágyad megvalósítása kézközelbe kerül. Eddig csak a bizonytalanság és a kockázatok tartottak vissza, de találkozol valakivel, aki motivál, és meggyőz arról, hogy bármire képes vagy. Ahhoz, hogy beleugorj az ismeretlenbe, nem kell előkészület – légy spontán! Kiváló az esély arra, hogy pluszpénz álljon a házhoz. Az erkölcsi elismerés is megérkezik szakmai vagy épp tanulmányi téren, ám ha most keresel állást, akkor fogadd el a felkínált lehetőséget, akkor is, ha elsőre nem túl vonzók a körülmények!

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.