Hétvégi horoszkóp (január 12–13.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak békés, csendes és harmonikus hétvégét ígérnek az égiek, az Oroszlánok számára az a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak mindenre. A Szüzek pedig, ha jó hétvégét szeretnének, akkor menjenek társaságba – garantáltan sokat fognak nevetni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Békés, csendes, harmonikus hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, és marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jólesik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.

Bika

Már szombat reggel tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod – legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász – összességében egy olyan tevékenység, amely jólesik, amelyre igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek semmi és senki nem lesz gátja. A hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.

Ikrek

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.

Rák

Szombaton a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon akarsz részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.

Oroszlán

Szombat délelőtt az a legfontosabb, hogy légy nyitott mindenre! Akár egy programjavaslatra, randira, közös főzésre – úgyhogy légy elérhető! Olyan meghívás fut be hozzád, ami egy fergeteges bulira vagy egy gyarapodást ígérő megbeszélésre csábít. Kár lenne kihagyni ezt az alkalmat, már csak azért is, mert társaságba mehetsz, szórakozhatsz, emellett új ismeretségeket köthetsz. Kiélheted magadat, levezeted a benned megbúvó feszültséget. Még akkor is jó lesz, ha nem ismersz mindenkit. Vasárnap pihend ki a teljes hét fáradalmait, mert a jövő hét tartogat némi bonyodalmat.

Szűz

Egy rövidke utazás vagy hétvégi kiruccanás lenne időszerű? Akár te találod ki a célt, akár másvalaki javasolja azt, az a lényeg, hogy menj társaságba, nevess sokat, így a kedélyállapotod sokat fog javulni. Talán nem néz ki nagy kalandnak az, ami vár rád, meglehet, csak a szomszéd városig jutsz, ám tudd, hogy az égi konstellációk olyan örömökben részesítenek, amelyek tartósan feltöltenek energiával. Ha az időjárás egy kicsit is kedvezőtlenebb arcát mutatja, akkor se futamodj meg, válts valóra valamilyen apróbb álmot!

Mérleg

Ezen a hétvégén többször is elkalandoznak a gondolataid, ráadásul olyan irányokba, amelyek talán elavultnak tűnnek, és látszólag a jelentőségüket vesztették. Ne rágódj túl sokat a múlt kudarcain, csak akkor, ha ezek lelkiismeret-furdalást okoznak, és elnézést kellene kérned valakiktől – tedd meg, jók az égi állások a megbocsátáshoz. Végeredményben csakis előre tekints, a jövő fontos, azt tudod kedved szerint formálni. A régi dolgokon módosítani már nem lehet, csak okulni a történtekből, a tapasztalatokat pedig hasznosítsd a jelen pillanatodban.

Skorpió

Tárd ki a szárnyaidat, és repülj, ne kösd magadat röghöz, ezen a hétvégén sokat veszíthetnél ezzel a hozzáállással! Merj felfedezni ismeretlen utakat, helyeket és kultúrákat. Már szombat reggel nagyon mozgalmasnak néz ki a hétvégéd, engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, most bátran sodortathatod magadat az árral. Eredetileg inkább pihenni szerettél volna? Felejtsd el, hagyd magad inspirálni a pillanat vagy a barátaid által! Felhőtlen jókedvedet semmi sem árnyékolhatja be. Maradjon ez így vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül!

Nyilas

Intenzív volt az elmúlt két hét, ráadásul pontos célokkal kezdted ezt az évet, pihenni pedig nem volt időd. Épp ezért megérdemelsz egy kis kikapcsolódást ezen a hétvégén – a munkát, sőt még az otthoni teendőket is told félre. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek egyaránt beleférnének ebbe a 48 órába, így nem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld meg a családodat vagy barátaidat valahová, töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan hely, ahol együtt vagytok, a csend és a béke pedig körülölel benneteket.

Bak

Kitartásodnak és határozottságodnak köszönhetően bármilyen fennakadás vagy gond adódjék a hétvégén, azt nemcsak gyorsan, hanem praktikusan és diplomatikusan megoldod – ez különösen igaz a családodat érintő esetleges konfliktusokra. Bármi, ami régóta nyomja a lelkedet, azt most kimondhatod, így pedig pozitív eredményre jutsz. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és béke meglapozása és fenntartása. Emellett örömhír lehet, hogy két személy – akiket szeretsz – képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnapi terved is lehet hasonlóan nagy cél, hozz létre valami fontosat: például egy takarítás és szelektálás jót tesz.

Vízöntő

Ugye szombaton messzire kerülöd a munkát? Helyes! A pihenés legalább annyira fontos, mint a kötelezettségek, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hétvége legyen, mely elvezet egy vidám hétfői nap felé. Most is kizárólag rajtad múlik, képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy benne maradsz a mókuskerékben. Ezen hétvége pozitív hatásainak eredményeképpen biztosan elindulsz egy olyan úton, amelynek a vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba. Pihenj!

Halak

Túl sok mozgalmasságot és izgalmat ez a hétvége nem tartogat, inkább a békebeli nyugalom ölel körbe, ám mégis élvezni fogod a nagy semmittevést, a csend élményét. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy egy kicsit magad légy, így meghallod a gondolataidat. A közeljövőre vonatkozó terveidet szedd össze, szortírozz, majd állíts fel fontossági sorrendet. Vedd elő a szép emlékeket is, nosztalgiázz, időzz velük kedvedre. Jót tesz majd lelkednek az emlékezés, és ha ennek eredményeképpen valakit megkeresel és találkoztok, az igazi élmény lesz.
Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockSzinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.