asztrológia általános horoszkóp csillagjegy havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az új esztendő első hónapja alaposan felbolygathatja a csillagjegyek mindennapjait, és szinte kivétel nélkül mindegyikük érezni fogja a változás szelét. Az Ikrek most ne féljenek, ha improvizálásra kerül sor, a Szüzeknek most szükségük lesz minden rejtett képességükre, a Skorpióknál pedig felülvizsgálatra kerülhet néhány emberi kapcsolat. Nézd meg, neked mit tartogat január hava! 

Amennyiben különleges lehetőségeket és valamiféle nagy áttörést vársz 2017 első havától, akkor lehet, hogy csalódnod kell. A legegyszerűbb, ha nem támasztasz elvárásokat senkivel és semmivel szemben, különösen nem a szeretteiddel szemben. Sokan vannak körülötted olyanok, akik szinte bármit megtennének azért, hogy a kedvedben járjanak, mégis januárban úgy érezheted, jobb lenne, ha ezt nem tennék. A megoldás az, ha elmondod az érintetteknek, hogy egy csipetnyi magányra vágysz, és emellett kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Fogadd el, hogy sokan szeretnek, és érthető, hogy gondoskodni akarnak rólad. Légy megértő, különösen január második felében, amikor egy váratlan hír alaposan felbolygatja az életedet. Szükség lesz az átlagosnál több toleranciára és odafigyelésre, hogy megoldj mindent.

2017 sok izgalmat és talán még ennél is több újdonságot hoz számodra. Lesznek jó és gyengébb pillanataid, a hangulatod is elég változékonynak mutatkozik januárban. Ugyanakkor a hónap végén kimondhatod, hogy mégis inkább pozitív időszakot zársz, hisz lesz benne öröm, elégedettség, tennivaló, viszont csak kevéske problémát kell megoldanod. Érezni fogod, hogy az emberi kapcsolataid egészen jól működnek, és legfeljebb néhány félreértés adhat okot némi vitára, összezördülésre. Ezekre keresd a békés megoldást, ne fojtsd magadba a kérdéseidet vagy a kételyeidet, hisz a családod, barátaid esetleg segíthetnének ezek megválaszolásában. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban, de csak akkor, ha lesz bátorságod továbblépni, új és ismeretlen utakat felfedezni.

Január folyamán igencsak sokszor kell spontán döntened, és az időhúzás egyáltalán nem lesz javasolt. Merj elég bátor lenni ahhoz, hogy improvizálj, így jó eséllyel gyorsan felül tudsz majd kerekedni a megoldandó feladatokon, bár még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást. Ám, aki mer, az nyer – tartja a mondás, hát cselekedj eszerint. A karácsonyi és szilveszteri felhajtást követően lecsillapodik a lelked és az elméd, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit, és szabadjára engedheted a fantáziádat. Nagy tervek pattannak ki a fejedből, új irányba akarsz továbblépni, s a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően sem szeretnél tétlenkedni. Kezdeményezz olyan változásokat, amelyek többeket is érintenek rajtad kívül. Az, ami január első felében nem sikerül, később célba ér.

Ismét egy új évkezdet, s mit hoz neked vajon? Jót vagy nehézséget? Nos, biztasson a tudat, hogy kiemelkedően intenzív időszak köszönt be az új esztendővel, remek lehetőségekkel, álomszerű kezdéssel lépsz be a 2017-es évbe. Már január legelső napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, meg kell mutatnod, mit tudsz, ki vagy te, ám van itt valami, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül. A sikerért sokat kell tenned, a félgőz nem elég. Nem várhatod másoktól a megoldást, rajtad múlik, meddig jutsz el. Sok feladattal kell megbirkóznod, nagy részük kreativitást igényel. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek veled szemben, különösen az új év friss feladatai miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. Azért te csak adj bele mindent!

Az új esztendő rengeteg lehetőséget tartogat, január hava igen mozgalmas lesz, ráadásul a saját feladataidon túl meglepően sok ember fordul hozzád iránymutatásért. Kiemelten figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen tennivaló sem elvégezetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak a munkáid. Ugyanez igaz a neked szegezett kérdésekre. Akkor is válaszolj mindegyikre, ha ez nem lesz ínyedre. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, de lehet, hogy banális viták fültanúja leszel, és te lehetsz a békebíró. Az ünnepek alatt ellustult családodra aligha számíthatsz, rengeteg ügyet magadnak kell rendezned. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet a karriered fejlődésére. Sok sikert!

Az új év első napjai nem lesznek hozzád kíméletesek, könnyen lehet, hogy néhány kellemetlen pillanatot tartogatnak neked. Egy barát vagy ismerős, kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat, és lehet, hogy mindezt tudattalanul, vagy épp szimpla figyelmetlenségből teszi. Éppen ezért érdemes figyelned a különféle változásokra, emberek reakcióira, és ha látod a „bajt”, azonnal határolódj el a helyzettől és a személytől is. Érzelmileg valószínűleg ez megvisel, ezért ne hagyd, hogy a kedélyállapotodra ez a helyzet rányomja a bélyegét. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az erősségeidet és képességeidet, mert így távol maradhatsz a problémáktól. 7-e után felszabadulsz, napról napra jobban mennek majd a dolgaid.

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően egészen jó eredményekre számíthatsz januárban, ezért érdemes turbó fokozatra kapcsolnod, és mindenben a maximumra törekedned. Úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz, hisz hiába lesz sok dolgod, minden megy, mint a karikacsapás. Problémáid egy része a múlt homályába vész, és olyan emberekben találsz támogatókra, akikre a legkevésbé számítasz. Valamikor január közepén egy kellemetlen családi ügy ismét terítékre kerülhet, és noha megoldható a gond, minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy megtaláld a gyors és hathatós megoldást. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és muszáj lesz segítened neki.

Még te is észreveszed, hogy milyen szélsőséges érzelmek dúlnak benned január elején. Ez a lelkileg leterhelő, sok kérdésre választ követelő időszak alkalmanként akár kellemetlen szituációkba is sodorhat. Nem ártana végre észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, és muszáj, hogy alkalmazkodj a módosult körülményekhez, ez a saját érdeked is. Kiemelten igaz ez a változás különféle emberi kapcsolataidra, amelyeket át kell gondolnod, így pedig értékelned is. Legokosabban akkor cselekszel, ha új barátok után nézel, többet is találhatsz. Vásárolj könyveket, magazinokat, amik hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez, menj tanfolyamokra, ezeken a helyeken is ismerkedhetsz.

Új év, új lehetőségek, ismeretlen kihívások. Csak rajtad múlik, mennyit vállalsz, és mennyi áldozatot hozol az eredményekért. Végre egy régi, dédelgetett álmod teljesülhet, ne halogasd a kezdést! Nem február, nem március, nem a jövő hét, hanem most azonnal! Egy korábbi tevékenységért is jó eséllyel megkapod a méltó elismerést, akár hírnevet is, sőt, az is megtörténhet, hogy egy magasabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával és pozitív járulékával együtt. Komoly változások várhatóak az életedben az új évet illetően, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban, sok segítséggel övezve. Ha új munkát ajánlanak neked, azt se utasítsd vissza, légy bátor és bevállalós, hát mikor, ha nem most?

Az új év nem múlik el nyomtalanul, ugyanis hirtelen igencsak megszaporodnak elvégzendő tennivalóid, és az is lényeges lesz, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapos – akár hétköznapinak nevezhető – dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb területeken betöltött szerepeidre. Sok, egyben fontos beszélgetésre kerülhet sor januárban, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Figyelj arra, hogy minden apróságra szánj elegendő időt. Szerelemben január utolsó napjai tartogatnak izgalmakat, egy régi kedves is feltűnhet ismét a színen, és csak az égiek tudják, milyen egyéb meglepetéseket tartogatnak még neked.

Január nem lesz unalmas vagy egyhangú, és ha némi pihenést szerettél volna még most is megengedni magadnak, akkor azt jobb, ha már most elfelejted. Nem maradhatnak ki életedből az izgalmak, mindennapjaidból a tennivalók. Lényeges, hogy kellő körültekintéssel kezd meg ezt a különleges évet, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat, ne alkoss elhamarkodott véleményeket, melyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed később visszaüthet, s egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben. Okos és logikus, előrelátó és belátó: ez így mind egyben.

Bár nem számítasz rá, mégis nagyon fontos információk birtokába juthatsz januárban, és érdemes memorizálni, hogy a magad javára tudd fordítani azt, ami hasznos a számodra. Olyan dolgokról is tudomást szerezhetsz, amik nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned. Mindent kezelj a helyén. Amit neked szántak, az a tiéd, amit nem, azt ne bolygasd. Fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról esik szó, ezek most kiemelten fontossá válnak. Van valaki a közvetlen környezetedben, akinek a boldogulása részben azon múlik, hogy te mennyire tudod ösztönözni őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.