2017 elhozza neked a boldogságot? Nagy éves szerelmi horoszkóp

Forrás: Thinkstock -
2017 asztrológia szerelmi horoszkóp éves horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új esztendő elmélyíti a már meglévő kapcsolatokat, irányt mutat a párkeresőknek, és lángra lobbantja a szenvedélyt. 2017 minden csillagjegy szerelmi életében elhozhatja a változást – legyen az jó vagy éppen rossz. Azt azonban ne felejtsd el: bárhogy is alakul, minden azért játszik össze, hogy a végén boldog legyél.

ELKÖTELEZETT: stabilitás jellemzi meglévő kapcsolatodat, mely óriási eséllyel tovább mélyül, nagyobb és erősebb lesz köztetek a kötelék, örömtelibbé, élvezetesebbé válhatnak a mindennapok. Az égiek sokat segítenek abban, hogy pozitív változás segítse a közös jövőkép kialakítását, s kedvesed úgy lásson és szeressen téged, ahogyan szeretnéd. Kevésbé leszel könnyelmű, jobb döntéseket hozol. Több intimitásra és együttlétre lesz szükségetek ahhoz, hogy mindketten elégedettek legyetek egész évben. Bármi történjék, légy őszinte a kapcsolatodban, nyílj meg, hisz ez a legfontosabb ahhoz, hogy az esetleges gondok, viták, kétségek gyorsan orvosolhatók legyenek.

PÁRKERESŐ: ha az év elején még a magányosok táborát erősítetted, akkor tudd, hogy márciustól folyamatosan olyan emberekkel találkozhatsz, akik segíthetnek, hogy kilépj a sötétből a fénybe, és az igazi is el tudja majd veled hitetni, hogy igenis léteznek rendes férfiak, és hozzád hasonló, kedves nőket keresnek. A látszat néha csal, úgyhogy ne ítélj elsőre! Ismerj meg mindenkit, és csak akkor mondj nemet valakinek, ha tényleg biztos vagy abban, hogy nem ő a te embered. A Vénusz utat mutat, az Uránusz pedig segít a szerelmi életedben bekövetkező változásokat a legjobban megélni. Minden, ami alapvető változást hoz, közelebb visz a szerelemhez és az elköteleződéshez.

ELKÖTELEZETT: Az Uránusz arra sarkall, hogy sürgősen vigyél színt a mindennapos élet megszokott ritmusába, különben lassan, de biztosan széthullhat a kapcsolatod. Fejezd ki bátran és nyíltan az érzelmeidet, a vágyaidat, s tudd, nem kell attól tartanod, hogy mindez megzavarhatja az életedet. Félsz, hogy partnered megrémülhet a sok-sok érzelemtől? Légy bátor, és tárd fel előtte a titkaidat, így tudsz javítani a saját önbizalmadon, és erősítheted a köteléket kettőtök közt. Mutasd ki az emberi oldaladat, ebbe tartozzon bele a gyengeség is. Épp ez lehet kedvesedre pozitív hatással, s örömmel ajánlja fel segítségét, kínálja szeretetét önzetlenül, ha erre szükséged lenne.

PÁRKERESŐ: 2017-ben minden adott egy tartós elköteleződéshez. Csak át kell lépned a nyitott ajtó küszöbét, randizz, flörtölj, és a sikered garantált lesz. Az égiek segítségével szó szerint ki van világítva előtted az út, szerelmi életed izgalommal lesz teli, ami számos változást hoz. Egy igazi felfedezés van kilátásban, bárhol is élj, bármivel foglalkozz, bármilyen csalódásban is volt részed az elmúlt években, érkezik a szerelem, s olyasvalaki személyében, akit lehet, hogy már régóta ismersz. Visszafogott természeted most nagyobb teret ad a magabiztosságnak és valós érzelmeid kimutatásának. Hagyd, hogy szeressen végre valaki. Fontos, hogy már az összecsiszolódás során is nagyon őszinte légy, így a másik fél is az lesz veled.

ELKÖTELEZETT: 2017-ben a szenvedély mindennapos vendég lehet nálatok, a Mars és a Vénusz folyamatosan életben tartják benned a tüzet, te pedig a kedvesedben. Jó hír, hogy sokkal észszerűbben és kiszámíthatóbban viselkedsz, könnyebb lesz veled kompromisszumot kötni, miközben okosan mégis elég teret hagysz a spontán hatásoknak. Ezt kedvesed nagyra fogja értékelni. Bátrabb leszel, szabad és ösztönös, ki mered mondani, mire vágysz, s kevésbé félsz attól, hogy kiadd magad. Pozitív hatással lenne rád, ha a végére járnál minden függőben lévő kérdésnek, ami a szerelmi életeddel kapcsolatos. Okozz meglepetést a másik félnek, és a viszonzás sem fog elmaradni.

PÁRKERESŐ: szükséged van arra, hogy szeressenek, és ennek 2017-ben tere és ideje is lesz. Mindaz, ami jó ideje csak fájdalmat okozott, végre elmúlik, és bátran beengeded az új impulzusokat az életedbe. Lehet, hogy egy-két seb még felszakad, ugyanakkor ez segíti elő a végső lelki gyógyulást. Fontos, hogy semmiképpen se a múltban kutass új szerelem után, hanem a jelenben keresd egy ismeretlen személy képében. Baráti kapcsolataid jótékony hatással lesznek érzelmi életedre, könnyen megeshet, hogy épp ők boronálnak össze az igazival. Ne rémülj meg az alkalmi flörtöktől, ezek is sokat segíthetnek abban, hogy elfogadd és szeresd önmagadat.

ELKÖTELEZETT: 2017-ben hol a gyengédség, hol pedig a túlfűtött szenvedély ölel körbe, de te mindent imádni fogsz, ami a szerelemmel lesz kapcsolatos. Érzelmi életedet stabilabbá teheted, elégedettebb leszel te is és partnered is, hisz közösen fogtok dolgozni azon, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Mindaz, amit az elmúlt időszakban a kapcsolatodért tettél, megtérül szeretet, figyelem, odaadás formájában. Mindennap képes leszel megtalálni a módját annak, hogy intenzíven éld meg a különféle történéseket, és örömöt lelj akár az egyszerűségben is. Párkeresőként az elköteleződés éve lesz számodra 2017.

PÁRKERESŐ: 2017-ben minden eddiginél optimistábban tekintesz a jövő felé, mert el akarod hinni, hogy megérkezhet az igazi az életedbe. Új partneredet már a tavasz folyamán megtalálhatod, s gyorsan megismerteted a szerelem ízeivel. Együtt sok eredményt érhettek el, akár üzleti téren is. Ugyanakkor fontos, hogy érzékenységed miatt olyan partnert válassz, aki erős, kemény, és téged is tud inspirálni. Nem javallott túl hevesen reagálni a másik fél igényeire, ha azok nem feltétlenül összeegyeztethetők a tieiddel. Mindig törekedj a kompromisszumra. A jelen pillanat adta örömök teljes elfogadása a kulcs ahhoz, hogy elkerüld a nehéz helyzeteket, és kialakíts egy olyan köteléket, mely megbonthatatlannak bizonyul sok éven keresztül.

ELKÖTELEZETT: Az év első negyedében szerelmi életed veszíthet intenzitásából. Ez alaposan elgondolkodtat, és sok kérdést teszel fel magadnak. Rengeteget töprengsz majd az okok miértjén, és a válaszok bizony nem lesznek egyszerűek, sőt könnyen lehet, hogy felébredsz a Csipkerózsika-álomból. A végletek idejét hozza párkapcsolati téren az év első fele, mert vagy ügyes és belevaló nőként megerősíted a kettőtök közt lévő köteléket, vagy egy új, hosszú távra tervezhető kapcsolatra fogsz hirtelen koncentrálni. Légy türelmes partnereddel. Képes leszel a csábításra, a meggyőzésre, könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet és vonzalmadat iránta. Már persze ha tényleg őt akarod, és nem valaki mást ősszel...

PÁRKERESŐ: 2017 a szerelem ünnepét hozza el neked, s ha az év eleje még kicsit döcögősre is sikeredik, a második fele kiemelkedő változásokat hoz neked. A kezdeti nehézségek megszűnnek, s minden jól alakul. A körülmények kedveznek a békülésnek, s visszajöhet valaki az életedbe, akihez még romantikus érzelmek fűznek. Kereshetsz ismeretlen partnert is, többen is fennakadnak a hálódban, válogass bátran. Nézz a felszín mögé, s keresd olyanok társaságát, akik őszinték hozzád, s akik révén profitálhatsz az élet jó dolgaiból. Jövendőbeli partneredet jó eséllyel egy családtagod vagy egy régi barátod mutatja be neked.

ELKÖTELEZETT: ha már letetted a voksodat valaki mellett, tudd, hogy a partnered ebben az időszakban bensőségesebben, őszintébben, szeretetteljesebben viszonyul hozzád, beszélgetéseitek meghittebbek lesznek, és új jövőképet is ki tudtok együtt alakítani. Türelmed, odaadásod, őszinteséged pozitívan hat mindkettőtökre, és enyhíti a kapcsolatban alkalmanként felbukkanó feszültségeket. Azt tapasztalod, hogy a mindennapjaitok harmonikusabbá válnak, és mindketten keresitek a másik megörvendeztetésének lehetőségét. Önbizalmad is erősödik ezáltal, ami segít nyugodtnak és türelmesnek maradnod a partnered alkalmanként felbukkanó kritikus megjegyzéseivel szemben.

PÁRKERESŐ: érzelmi téren tudatosabbá válsz, nem nyílsz meg gyorsan senki előtt, s ez a visszafogottság meglepő sikert hozhat számodra 2017-ben. A belső béke, a nyugalom és a kiegyensúlyozottság iránti igényed erőteljesen megnő, s ezt az is érzékelni fogja, aki közeledni fog feléd. Teljesen biztos, hogy olyan partnereket vonzhatsz be, akik oltalmat és szeretetet keresnek nálad. Ez persze nagyon hízelgő lehet, de feltétlenül légy óvatos, és ne csak a felszínt kapargasd. Ismerd meg alaposan azt, akit kiszemelsz magadnak, csak lassan add ki a legbensőbb titkaidat és vágyaidat, így biztosan nem fog csalódás érni.

ELKÖTELEZETT: az érzelmi kötődések újraalapozása vagy stabilabbá tétele kerül fókuszba 2017-ben. A Nyilas Szaturnusz hatására többször is felerősödnek benned a kétely hangjai, és jobban odafigyelsz partneredre, tetteire, reakcióira, ami persze jó, de ne csak a másik felet figyeld, hanem önmagadat is. Ha el tudod dönteni pontosan, merre haladsz, maradsz-e a mostani elköteleződésben, vagy tovább lépsz, akkor nagyon könnyen fogsz válaszokat találni a függőben lévő kérdésekre. Minden tudatosan elindított változás segít neked majd abban a törekvésedben, hogy hatásosabban ki tudd fejezni a szeretetedet. Erre nagy szükség lesz a stabilitás fenntartásának érdekében.

PÁRKERESŐ: ha egyedülálló Mérleg vagy, akkor meg tudod pontosan fogalmazni igényeidet, a flörtök és randik is jobban alakulnak, viszont törekedned kell arra, hogy ne látszódj szükségtelenül keményebbnek annál, mint amilyen vagy. A valós arcodat mutasd, és az sem baj, ha ebben van kedvesség vagy alkalmanként némi harag, netán durcáskodás. Ezzel még nem feded fel magad a másik előtt, de legalább tudja, kivel van dolga. Meglepően sok mód lesz az ismerkedésre, s már az év elejétől alakulóban lesznek a dolgok, lassan, de biztosan eljutsz a vágyott célodhoz, azaz a szerelem megéléséhez, a románc kivirágzásához. Engedj a csábításnak, mert ha voltak is kudarcaid, jöhetnek végre a sikerek.

ELKÖTELEZETT: természetedből fakadóan gyakorta megtörténik, hogy idealizálod a szerelmi életedet, s olyan képességekkel ruházod fel a kedvesedet, amelyeknek talán nincs is a birtokában. Ám 2017-ben tovább lépsz, s képes leszel arra, hogy konkretizáld álmaidat, és ne csak reménykedj, hanem a megvalósítás útjára lépj. Végre megérted, hogy előre kell nézni, nem hátra. A valóságot kell fókuszba helyezni, nem a fantáziát. Fontos pillanat lesz az, mikor végre nem fogod megjátszani magad, hogy a másik fél jól érezze magát a bőrében. Azt teszed majd, ami neked is jó. Partnered többször is próbára teszi a türelmedet, főleg az év első negyedében. Később azonban magadhoz ragadod a kezdeményezést, és okos taktikával a helyére teszed a hiányzó puzzle-darabokat.

PÁRKERESŐ: ez nem a radikális változások éve, de mindenképpen neked kell szabályoznod a finom energiák áramlásának sebességét, iramát. Gyűjtsd az erőt és az energiát, mert szingliként el fog jönni a pillanat, amikor az igazi nemcsak felbukkan a színen, hanem ki is nyilvánítja, mit akar tőled. Érdekes, izgalmas, inspiráló találkozások várnak rád, nem fogod megbánni, ha engedsz a kísértésnek, így garantált, hogy 2018-at már egy stabil kapcsolat meglétével indítod útnak. Ez még nagyon messzinek tűnhet, de ami késik, az nem múlik! A Nyilasban járó Szaturnusz hatására felerősödik benned a magánytól való félelem, így pedig szükséged lesz arra, hogy ne kételkedj az épp alakulóban lévő kapcsolatod megbízhatóságában.

ELKÖTELEZETT: szerelmi életed kiegyensúlyozottabbá válik 2017-ben, több lesz a romantika, mélyül az elköteleződés, új ötletek bukkannak fel a közös jövő formálásával kapcsolatban. Bárhogyan is induljon az új év, a sikered garantált, legfeljebb késlekednek bizonyos álmok, de mindennek eljön az ideje, legyen ez a titkos inspirációd. Azzal, hogy jobban odafigyelsz partneredre, sőt néha megpróbálod a helyzetébe képzelni magad, garantáltan sikerül minden átmeneti problémára gyógyírt találni, így pedig szorosabbra fűzni a köztetek lévő kapcsolatot. Könnyedén ráhangolódsz a másik fél érzelmeire, nem fogsz fukarkodni semmivel, szívesen megosztod vele azt, amid van. 2017-ben a diplomatikusság lesz a fő erényed, nem ronthatsz ajtóstól a házba, ha elégedetlen vagy valamivel.

PÁRKERESŐ: ha még keresed a nagy Őt, akkor jelentős energiabefektetés nélkül is megnyílnak előtted egy új világ kapui. Ismeretlen területre tévedsz, új dolgokat fedezel fel, és a lehető legváratlanabb helyen és pillanatban fog bekopogni életedbe a szerelem. Erőteljes érzelmekre van kilátás, fantasztikus lelki pillanatokat, elmélyüléseket élhetsz meg. Olyasmi következik, amire rég nem volt példa. Rózsaszín köd helyett kiegyensúlyozottság, megértés, maximális figyelem a másik fél irányába. Amint rád tör a türelmetlenség, nyugodj meg, légy figyelmesebb, és könnyen elsimíthatod a kialakulóban lévő kapcsolat súrlódó tényezőit.

ELKÖTELEZETT: 2017-ben érzelmi életed felpörög, lesz részed szenvedélyben, mámorban, és akár egyéjszakás kalandban is... A rengeteg mindennapos teendő mellett néha alig marad időd kedvesedre, ugyanakkor a kevés időt maximálisan felhasználod, és csodálatos élményekben lesz részed. Az égiek kellemes hatásokkal ölelnek körbe, egy kifejezetten intenzív év lesz 2017, sok szeretettel, és a partnereddel megélt szenvedélyek sokaságával. Ha a kedveseddel rendeznivalód van, azt még az év első hónapjaiban tisztázd, hogy a nyár és az ősz minden szempontból a vágyaid szerint alakuljon. Valamilyen formában hivatalosabbá válhat a kapcsolatotok, esküvő, gyermekvállalás, amit csak szeretnél.

PÁRKERESŐ: a 2017-es esztendő kezdetekor még nem sok kedved lesz a párkereséshez, azonban Ámor nyila célba vesz, és számos alkalom adódik arra, hogy randizz, flörtölj, ismerkedj, és megmutasd azt az oldaladat a világnak, ami sokak tetszését el fogja nyerni. Jó eséllyel már a tavaszt sem kell egyedül töltened, érdemes minden randira igent mondani, hogy a sok udvarlóból egyvalakivel extra gyorsan elmélyüljön a kapcsolatod. Meglepő helyeken, izgalmas körülmények között találsz rá a szerelemre, nyitottságod pozitív eredményt hoz. Július és szeptember hava kiemelkedően jó energiákat rejt, olyan érzelmeket tapasztalsz meg, amelyekkel talán még sosem találkoztál.

ELKÖTELEZETT: a szerelmi életed bámulatos pillanatokkal és sok izgalmas élménnyel ajándékoz meg téged, csak hagyd magad szeretni, a sors megmutatja, milyen az, amikor egyensúlyba kerülsz, és boldog lehetsz. Kifejezetten ajánlott hasznos szócsatákat vívni partnereddel, így gyorsan ráhangolódtok egymásra, és könnyebben alakítjátok ki a 2017-es közös terveit. Ráadásul megérted azt is, hogyan vélekedik bizonyos dolgokról, miként kerülhetsz még közelebb a lelkéhez és a szívéhez. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor képes leszel arra, hogy belásd, mik a rendszeresen elkövetett hibák, s ezeket el tudod kerülni az új évben. Ejts meg olyan beszélgetéseket a partnereddel, amelyek segítenek elsimítani ez esetleges súrlódásokat.

PÁRKERESŐ: 2017-ben olyan emberekkel találkozol, akik új ajtókat nyitnak meg előtted, teljesen ismeretlen területeket fedezhetsz fel általuk, s meglepően izgalmas emberekkel hoz össze a sors. Rajtad múlik, ki mellett teszed le a voksod, de tudd, hogy sok alkalmad nyílik egy tartós szerelmi kapcsolat megalapozására. Nagyon könnyen rá tudsz hangolódni a partnerkeresésre, s extra gyorsan ráérzel, ki lehet az igazi számodra. Szerelmi és érzelmi életed kivirágzik, miközben megérted, mi nem működött eddig, és milyen csodás az, amikor egy húron pendülsz a másik féllel. A magánynak legkésőbb októberre vége, és elmerülsz a szerelem bugyraiban.

ELKÖTELEZETT: az év első harmada arról fog szólni, hogy újra és újra meghódítsd kedvesedet, felturbózd a kapcsolatotokat, közben magasba emelve az érzelmeket, s ha nem kapsz megfelelő viszonzást, könnyen lehet, hogy tovább lépsz, új utat keresve. Több intimitásra lesz szükséged, már nem elégszel meg az átlagossal, élni és érezni akarsz. Sokat kell beszélgetned a partnereddel, és nem titkolhatod el, mi a vágyad, mit szeretnél vele megvalósítani, hová szeretnél eljutni. Újulj meg kívül és belül, és ne hagyd magad lebeszélni a változásról. Sokan felfigyelnek majd erre a különös, de látványos folyamatra, úgyhogy kedvesednek össze kell kapnia magát, ha maga mellett akar tudni téged még az év végén is.

PÁRKERESŐ: szerelmi életed kalandos fordulatot vesz, bőven akad ok izgalomra és heves szívdobogásra. Nem lesz hiányod a romantikázásban, és akár egyéjszakás kalandokban sem. Kivéve, ha nem engedsz teret ezeknek az érzelmekkel dúsított folyamatoknak - de ugye nem teszel ilyet? Remek hír, hogy végre meg tudsz nyílni, szabadabban ki mered mondani, mit érzel, mire és kire vágysz, és őszintén feltárhatod, ki vagy valójában. Azon találkozások, melyek ebben az évben várnak rád, segítenek megérteni a múltad homályos részleteit, és végre elfogadod, hogy minden a te fejlődésed érdekében történt. Ideje tovább lépni, és beengedni a szerelmet az életedbe. Több udvarló közül is nagyszerűen fogsz tudni választani.

Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150706-a-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-a-facebookon.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...HoroszkópOrigoHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/horoszkop/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.htmlNap mint nap fáj a fejed, mozgásszervi panaszaid vannak, vagy emésztőrendszeri problémákkal küszködsz? Olvasd végig egészséghoroszkópunkat, csillagjegyed ugyanis elárulja, hogy milyen tünetekre érdemes odafigyelned, és hogyan előzheted meg a komolyabb betegségeket!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.