Nagy októberi szexhoroszkóp - Légy nyitott a szerelemre!

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp szexhoroszkóp ezotéria október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magány vagy párkapcsolat? Csakis rajtad múlik, melyiket választod. Hála a Vénusz közbenjárásának, komoly inspirációt kaphatsz, hogy te is megtaláld a számításaidat szívügyek terén.

Páros: békés mederben haladnak szívügyeid, közös terveitekből sokat meg tudtok valósítani. A hónap közepén adódhat olyasmi, amiről mindketten teljesen eltérő véleményen lesztek, de végül hatásosan tudjátok rendezni. A lényeg, hogy kellő figyelmet szenteljetek egymásnak, legyen benne romantika, szex és szenvedély.
Páratlan: elkerülhetetlenek a gyökeres változások, a sikered csak így garantálható. Kezdd magaddal, kívül és belül, újulj meg bátran! Legfőbb feladatod, hogy minden randifelkérésre mondj igent, és akkor se utasítsd el, ha az udvarló elsőre nem éppen magával ragadó.

Páros: kivételezett helyzetbe kerülsz, szinte bármit kérsz kedvesedtől, nem fog elutasítani. Ráveheted bármikor a hancúrozásra, bolondos dolgokban való részvételre, sőt, ha aktuális, akkor okosan rávezetheted a lánykérésre, vagy akár gyermekvállalás kérdésére! Nagy álmaid teljesülhetnek most.
Páratlan: ha a magány mellett tetted le a voksod, ideje búcsút inteni neki, és beengedni őt, aki valós érzelmeket tud táplálni irántad. Október lesz az a hónap, amikor döntened kell a randik, flörtök és egyéjszakás kalandok lehetősége közt. Jól teszed, ha mindenre nyitott leszel!

Páros: szívügyekkel összefüggésben némi bizonytalanság ütheti fel a fejét, sőt, akár a féltékenykedésnek is teret adsz, ám ez egy igen hibás döntés! Valós okod nincs a kétkedésre, ezt pedig kedvesed őszinteségével, odaadó figyelmével be is fogja bizonyítani.
Páratlan: még keresed a másik feled? Tudd, hogy októberben kegyes lesz veled Vénusz, utat mutat, új ismeretségeket sodor az utadba, és a szerelemre fókuszálva olyasvalakiben láthatod meg a nagy Őt, aki alapjában sosem volt a zsánered. Ez is azt bizonyítja, hogy a dolgok változnak.

Páros: kapcsolatodat akkor tudod jól kézben tartani, ha nem akasztasz pórázt a másik fél nyakába. Adj neki teret, hagyd élni, engedd, hogy felszabadult és boldog legyen veled. Nagy áttörést érhetsz el kedvesednél elköteleződés terén, ha azt érzi, nincs mitől tartania melletted.
Páratlan: a magány nem egy kötelezően megélendő állapot, hanem lehetőség, amelyet magad választottál. Ideje, hogy lecseréld, és a szerelmet hívd be életedbe. Ne vesztegesd tovább az idődet, tessék új módszereket keresni a pártaláláshoz. Akár voltál már ilyenen, akár nem, ideje a rapid randiknak!

Páros: az égi hatások garantáltan feszültséget okoznak október elején, könnyen lehet köztetek vita vagy nézeteltérés. Többször is azt tapasztalhatod, hogy megjárod a hullámvasút alját és tetejét. Kontrolláld az érzelmeidet, a tetteidet, ha nem akarsz szakításig jutni.
Páratlan: felejts el minden sztereotípiát, hisz pont ezek akadályoznak a továbblépésben. A boldogság elkerül, ha nem változtatsz, és nem nyitod ki a szíved! Hidd el, nem feltétlenül kell szépnek, gazdagnak vagy épp szuperokosnak lenni ahhoz, hogy a vágyott kedves besétáljon végre az ajtódon.

Páros: Vénusz megsegít abban, hogy jobbá váljanak a mindennapjaid, viszont a Hold feszültséget generálhat az október 23–27. közötti időszakban. Légy elégedett a kapcsolatoddal, akkor is, ha most nem alakul minden zökkenőmentesen. Tanuld meg értékelni az apró örömöket, és légy hálás mindenért.
Páratlan: kezded unni, hogy reggelente egyedül ébredsz? Ideje ezen változtatni. Viszont fontos, hogy ne elégedj meg most az egyszerűvel, törekedj a legjobbra, és meg is fogod kapni. Vénusz több udvarlót is küld neked, csupán az a feladatod, hogy kiválaszd, ki az ideális, ki a vágyaid megtestesítője.

Páros: alkalmad adódik arra, hogy kikacsints a kapcsolatodból. A kérdés, hogy élsz a lehetőséggel, vagy megfutamodsz? Mi hiányzik otthon? Mivel nem vagy elégedett? Fogalmazd meg pontosan az érzéseidet, légy őszinte kedveseddel, ahelyett, hogy értelmetlenül morogsz, vagy épp félrelépsz.
Páratlan: a hónap első napjaiban hirtelen bukkanhat fel valaki, aki heves udvarlásával könnyen levehet a lábadról, de azért nem árt az óvatosság. Nem kell rohanni, jobb, ha lassítasz a tempón, így időben fel tudod mérni, hogy jó úton jársz-e.

Páros: kapcsolatodban adódhat pár nehéz helyzet, és jobb lesz ezeket megoldani, mint megfutamodni. A hónap közepe őszinteségre sarkall mindkettőtöket. A szerelem és a nyugalom iránti vágy lassan helyrebillen, és képes leszel végre eldobni magadtól a hibás elképzeléseket, félelmeket.
Páratlan: hol van a szerelem? No, és a szenvedély? Ismerd be végre, hogy neked is tenned kell azért, hogy drasztikusan változzon a helyzeted. Változtass a külsődön, mosolyogj többet, vállalj be vakrandit, menj új helyekre, flörtölj szemtelenül! Ha megteszed ezt a lépést, cserébe megérkezik a szerelem.

Páros: érzelmeidet száz százalékig viszonozza kedvesed, szerelmetek megingathatatlan, sőt, egyre több energiát és időt tudtok szánni egymásra. Szerelmed most nálad sokkal aktívabb lesz, szeretne a tenyerén hordozni, mindent megtesz azért, hogy jobban érezd magad, amikor együtt vagytok!
Páratlan: ha elhivatottan keresed a másik feled, az égiek segítenek, hogy meg is leld. A sok flört során egyszer csak összeakadsz azzal, aki megdobogtatja a szíved, és meggyőz arról, hogy a szinglilét unalmas egy tartalmas párkapcsolathoz képest.

Páros: új lendületet vesz a kapcsolatod, igaz, ennek elkerülhetetlen feltétele az, hogy több energiát és időt kell beleölnöd, de megéri a fáradságot, a jutalmad nem marad el! Ajándékozzátok meg egymást csodás napokkal, odaadással, új jövőképpel.
Páratlan: ha eddig nem mentek reményeid szerint a dolgok, hát most fordul a kocka, és a lehetőség kapujában találod magad. Vállald annak a kockázatát, hogy lemondasz túlzott ideáidról, és meglátod az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépet.

Páros: homokba dugtad a fejed az elmúlt időszak nézeteltéréseit követően? Akkor tudd, hogy nem lehet tovább halogatni egy fontos döntés meghozatalát, hisz két ember közös vagy épp különálló életéről van szó. Együtt vagy külön? A válasz mellékes, maga a döntés a fontos!
Páratlan: a hónap eleje igen egyhangúan alakul érzelmi téren, ám ezután a helyzet garantáltan változni fog, Vénusz feltüzel, Jupiter hátszelet ad a jó kapcsolat kialakulásához, és sorban szállítja majd számodra a remek jelölteket, csupán választanod kell a palettáról.

Páros: összerúgtátok a port? Másokkal is megesik, de a lényeg, hogy október teret ad a megbékélésnek. A megegyezés mindkét fél számára kielégítő lesz, utána pedig egy hosszabb, békés időszak veszi majd kezdetét, amelyben biztos jól fogod magad érezni.
Páratlan: valakit kiszemeltél magadnak? Jól tetted! Itt az ideje a cselekvésnek. Indulj hódító hadjáratra, és garantáltan megérkezik a pozitív válasz is. Persze légy okos és előrelátó, ne nyilvánítsd ki túl egyértelműen, mennyire tetszik neked, hagyd, hogy a nagy lépést ő tegye meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.