A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakítást

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem ezotéria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.

A szenvedélyes jegyek teljes odaadással kísérleteznek az érzelmekkel, mint a Bika, a Rák és a Skorpió. A csalódásukat legtöbbször mérgelődés kíséri, vagyis szükségük van arra, hogy szembenézzenek a történtekkel, és aztán megpróbálják legyőzni a negatív érzéseiket. Náluk a szerelem gyakran együtt jár az imádat és a gyűlölet együttes jelenlétével, s mind a kettőt igen mélyen élik át. Ezeknek a jegyeknek valóban rá kell szánniuk magukat, hogy lezárjanak mindent, ami már a múlt része, és ne ringassák illúziókba magukat.

Forrás: Thinkstock

A Bika meglehetősen gyűlöli a változásokat, és mindennél előrébb való számára a biztonság. Bár igen alkalmazkodónak bizonyul sok esetben, a hosszabb időszakok után elfoghatják a sötét gondolatok. Ilyenkor muszáj, hogy új kezdet elé nézzen.

A Rák, mikor vége van egy kapcsolatnak úgy érzi, mintha az egyik fele eltávozott volna tőle. Szüksége van rá, hogy szembenézzen a kudarccal, hogy egyszer tovább tudjon lépni.

A Skorpió szereti a dolgok intenzitását, így utálni is nagyon tud. Sosem hagyja elmenni kedvesét anélkül, hogy néhány szúrós megjegyzés el ne hagyná az ajkát. Az összes jegy közül a Skorpió az egyetlen, mely képes felfogni, hogy az élet egy tucat mélyen átélt transzformáció sorozata, melyeket fájdalmas folyamatokon keresztül ismer meg a múlt tapasztalatai által egy szebb jövő érdekében.

A másik két megrögzött jegy a Vízöntő és az Oroszlán. Ők inkább megvárják, míg elszállnak a viharfelhők, és a világ visszatér a megszokott kerékvágásba. Addig is boldogan vetik bele magukat a szingli lét biztonságosnak tűnő sodrásába. Az Oroszlán emellett még igen büszke is, esze ágában sincs kitenni magát még egy csalódás lehetőségének, még akkor sem, ha tudja, most bátran kellene viselkednie.

A Bak és a Szűz belevetik magukat a kemény munkába, mindaddig, míg legalább abban elérnek valamilyen sikert. Eközben észre sem veszik, hogy mennyi idő telik el közben, pedig néha muszáj elébe menni a sorsnak és olyan helyeken is megjelenni, ahol párra lelhet az ember. Érdemes nem elhanyagolniuk külsejüket sem, mivel a vonzó külcsín bárkit elcsábít majd!

Forrás: Thinkstock

A Mérleg tulajdonképpen sosem boldog a másik fele nélkül. Bár belül igen sérült, egy pillanatra sem adja fel az igazi keresését. Társasági ember, aki akkor is sziporkázik, amikor a szíve darabokban hever.

A Halaknak a szakítás után térre van szüksége. Ha az életük nem úgy halad, ahogy szeretnék, egyszerűen az álmaikban élik tovább a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" mesét. Bár visszahúzódva élnek, mégsem magányos farkas típusok, valaki egyszer úgyis behúzza majd őket a szerelem hálójába. Nagyon ügyesek, hisz mindig jó időben vannak jó helyen, így játszi könnyedséggel lelnek egy kis románcra.

A Kos, a Nyilas és az Ikrek a "kit érdekel" típusok, akik szívesen titkolják fájdalmukat és új szerelmi kalandokba vetik bele magukat, lehetőleg minél előbb! A Kosok tudják, hogy mit akarnak, fejjel mennek a falnak, és megszerzik a kiszemeltjüket. Az Ikreknek mindig több ötlete van, vagyis ha az egyik partnerrel nem jött össze, hát majd megpróbálják a másikkal. A Nyilas szakítás után utazgatni kezd, és máris keresi az újabb felvillanyozó románcot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.