Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszel

vita csillagjegy horoszkóp összeveszés veszekedés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.

Aki egy Kossal veszekszik, készüljön fel mindenre. A Kos ugyanis egy pillanat alatt képes a plafonon lenni, és igen hangosan be is csapja maga mögött az ajtót. Szerencsére hamar le is nyugszik.

A mottója: megbocsátani és elfelejteni.

A Bika szeret magának időt hagyni, nem bírja elviselni, ha sürgetik, vagy a nyakára másznak. Persze azért nem sok kontrát ad, inkább csak panaszkodik egy kicsit. A Bikák nagyon türelmesek, és nehéz őket kihozni a béketűrésükből. Míg valóban felemelik a hangjukat, egynek-másnak bizony történnie kell...

Az Ikrek jegyűek általában verbálisan támadják meg ellenfelüket. Megmondják, hogy mi zavarja őket, nevén nevezik a dolgokat, és aztán kibeszélik a gondokat. A szócsata nagyon elfajulhat, azonban igazán magas hangszínre nem kell számítani. Aki odafigyel, hogy mit mond az Ikrek, akár még tanulhat is tőle!

A Rák olyan, aki igen szélsőségesen tud viselkedni, és meglepő gyorsasággal képes változtatgatni hangulatát. Nagyon sérülékeny lélek, ezért szinte mindenre érzékenyen is reagál. A veszekedés abszolút nem neki való, aki vitát kezdeményez, az máris eléri, hogy hátramenetbe kapcsoljon.

Az Oroszlánok meglepő természetességgel követelik ki azt, ami (szerintük) jár nekik. Ez a jegy igenis azt szereti, ha királyként kezelik őket. Az Oroszlánnak a nagyfokú önbizalma miatt legtöbbször nem is szükséges vitába keverednie valakivel azért, hogy megkapja, amit akar.

A Szüzek igazi stratégák, a repkedő tányérok és a magas hangon való veszekedés nem tartozik a repertoárjukba. Sokkal inkább súlyos érvekkel győzik meg ellenfelüket, melyeket szinte láthatatlan módon tudnak elővarázsolni. Mindig jól átgondolják azt, amit mondani akarnak.

A Mérlegek "harmónia-alkoholisták", így igen ritkán mutatják ki, ha valami bántja őket. Ezek inkább általános szituációk lehetnek, melyek gyakran kellemetlenné válnak számukra. Egy Mérleg rendszerint mindig bedobja a sármját, hogy elrendezze függő ügyeit.

Egy Skorpióval veszekedni nem éppen habos torta: egy igazán sértődékeny jegyről beszélhetünk. Talán épp emiatt harcol mindenért akkora szenvedéllyel, főleg az ellen, ha valami zavarja! Azt pedig kifejezetten nehezen tűri, hogy megbántsák az érzelmeit. Néha igen hangossá fajulhat egy-egy konfliktus.

Aki egy Nyilassal kezd, lehet, hogy csalódni fog! Egyszerűen azért, mert minden nehézségen túllép toleranciájával és nagyvonalúságával. Egy tipikus Nyilas igen pozitív személyiség benyomását kelti, aki inkább a jó irányba beszéli ki a dolgokat, semmint, hogy felhergelné magát rajtuk.

A Bakok nagyon fegyelmezettek, ugyanakkor csakis a saját szabályaik és nézeteik irányítják cselekedeteiket. Amit egyáltalán nem szeret, ha valaki ezek ellen fellép. Ilyen esetekben nagyon gyorsan kritizálni kezd, általában igen szakszerű stílusban. Aki felemeli a hangját, vagy egyszerűen az arcába vág valamit, az nem lesz kedvelt személy nála.

A Vízöntők a szabadságot szeretik, de emellett meglepő módon nagyon toleránsak. Viszont ha valaki megkurtítja a szabad terüket, az nagy veszekedés kirobbanására is számíthat.

A Vízöntő egy igazi analitikus, aki szeret argumentálni.

A Halak nagy bástyát épít maga köré, sok-sok védőfallal. Pontosan ezért omlik össze körülötte minden, ha valami a véleményével ellentétes. A Halak jegyűek egyáltalán nem veszekednek szívesen. Mielőtt felhúznák magukat, inkább megpróbálják minden erővel lenyugtatni magukban a kitörni kívánkozó indulatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.