A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookon

Forrás: Thinkstock -
Facebook horoszkóp közösségi oldalak vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...

Kos

A Kosok szeretnek a leginkább önközpontú fotókat készíteni. Órákig photoshopolják a róluk készült képeket, csak hogy pár kilóval vékonyabbnak látsszanak. Mielőtt valaki megoszt róluk egy fényképet, kötelezően meg kell neki mutatni, különben örök harag. A Facebookon tagelni nem opció, hanem kötelezettség!

Forrás: Thinkstock

Bika

A Bikák néha kicsit anyagiasak, ezért imádják, ha sokan like-olják a luxuscikkeikről készített fotókat. Szeretnek felvágni azzal, ha valamit a saját erejükből értek el. Nem annyira irányítóak, inkább követőek, azaz ha valaki megcsinálja az ezredik aktuális divathullámnak megfelelő fotót, az biztos, hogy egy Bika lesz. Érzékeny lelkűek, törölnek minden negatív hozzászólást.

Ikrek

Nem számít, hogy az Ikrek éppen szomorú vagy vidám, imádja az életét. Fotókkal akarja bizonyítani, hogy nagyon jól érzi magát. Ha egy Ikrek feltűnően túl sok boldog fotót posztol a feltűnően csodálatos életéről, tudhatod, hogy valami nincs rendben.

Rák

Egyik nap csak örömteli, másik nap borzalmasan negatív posztokat láthatsz a Ráktól, az érzelmei akár percenként is képesek ingadozni. Imádja a nosztalgiázós fotókat, talán túl sokat rágódik a múlton.

Oroszlán

Az Oroszlán a társaság középpontja, barátokkal közös képeket oszt meg a leggyakrabban. Igaz, egy kicsit azt is meg akarja mutatni, hogy ő néz ki rajtuk a legjobban. Néha egy kicsit már magamutogatóba hajlik, és rengeteg szelfivel árasztja el a barátok falát.

Szűz

A Szűz tökéletességre törekszik. Nem kevés időbe telik, mire kiválasztja a tökéletes címet, filtert. Véletlenül sem osztja meg a képet, amíg nincs minden a helyén.

Mérleg

A Mérleg mindig meg akarja mutatni, hogy van mellette valaki, nem csoda, ha a fotóalbumai tele vannak cuki képekkel a barátjával vagy barátnőjével.

Skorpió

A Skorpió mindenhol ott van! Versenyzik másokkal a népszerűségért. Minél több a like, annál nagyobb az öröme. Nagyon érzelmes típus, könnyen kiborul.

Nyilas

A Nyilas meg van győződve róla, hogy gyönyörű. A like-ok száma a lényeg, minél többet kap, annál magabiztosabb lesz. Állandóan a szelfijeivel van tele minden.

Bak

A Bak szereti a humoros kiírásokat. Brutálisan őszinte, és ezt élvezi. Sosem rejteget semmit, imád másokat szórakoztatni.

Vízöntő

A Vízöntő azt és akkor teszi, amikor akarja. Nem érdekli, mások mit mondanak, gondolnak róla. Meggondolatlanul kiposztol bármit, ami csak megtetszik neki.

Halak

A Halak mindig megmutatja, merre jár éppen, az összes utazási képét megosztja. Kreatív lélek, minden inspirálja, természetesen rengeteg időt fordít a színek tökéletes beállítására, megfelelő szűrővel.

Hétvégi horoszkóp (november 8-9.) – Kerülj önmagaddal harmóniába!http://www.life.hu/horoszkop/20141105-a-life-hu-hetvegi-horoszkop-november-8-9.htmlA hétvégén minden adva lesz ahhoz, hogy újra megtaláld az egyensúlyt: nyugalmat, harmóniát és romantikát ígérnek a csillagok. Míg a Nyilasokra és a Szüzekre színesebbnél színesebb programok várnak, addig az Oroszlánokat és a Mérlegeket pihenésre intik az égiek. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!Horoszkóp--Heti horoszkóp (november 3-9.) – Légy bátor és nyiss az új felé!http://www.life.hu/horoszkop/20141030-a-life-hu-heti-horoszkopja-november-3-9.htmlA csütörtöki telihold hatását egyik csillagjegy sem ússza meg, ám szerencsére inkább a pozitív dolgokban fog bővelkedni a hét. A Kosok és a Mérlegek új fejezetet nyithatnak, a Bikáknak tálcán nyújtják a megoldást, míg a Rákok és az Oroszlánok szociális érzékenységüket kamatoztathatják. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a hétre! Horoszkóp--Pénzhoroszkóp novemberre - gondolkodj, tervezz, és ha kell, fogd vissza magad!http://www.life.hu/horoszkop/20141024-a-life-hu-penzhoroszkopja-novemberre-2014.htmlMár október utolsó napjaiban, majd november legelején is a Vénusz-Nap együttállás remek lehetőségeket kínál szinte minden jegynek arra, hogy fontos anyagi döntéseket hozzon. Ám hogy mit kínálnak a csillagok, azt a Life.hu november havi pénzhoroszkópja árulhatja el.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.