Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaid

asztrológia esküvőhoroszkóp esküvő ezoterika horoszkóp álommennyegző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.

Kos: Szereted az extrém dolgokat, így az esküvőd helyszíne nem mindennapi környezetben lesz. Az esküvődön sok különleges és kivételes program is szerepelhet. Ha rajtad múlik, egy vadvízi evezés után, akár csatakosan, evezőlapáttal a kezedben mondod ki az igent.

Bika: Kisgyerekkorod óta álmodozol az esküvődről, melynek részleteiből nem hiányozhat a romantika. Nem szeretnél nagy felhajtást, szűk családias légkörben tervezed kimondani a boldogító igent. Erre tökéletes helyszín lehet egy a várostól távoli kis kápolna, romtemplom, esetleg egy erdő melletti tisztás.

Forrás: Thinkstock

Ikrek: Meglehetősen határozatlan vagy, így ez kicsit megnehezíti az esküvővel kapcsolatosan felmerülő kérdéseket. Főleg egy nagy kérdés foglalkoztat: egy nagy lagzi az összes rokonnal és baráttal, vagy egy szűkkörű, romantikus esküvő a család tagjaival.

Rák: Számodra a legfontosabb a család. Valószínűleg olyan helyszínt fogsz választani, ami valahogy kapcsolódik a családod múltjához vagy bizonyos nagy eseményeihez. Az esküvődön nemcsak a saját vágyaidat fogod érvényesíteni, hanem a rokonaid kívánságait is, hogy mindenki jól érezze magát és tökéletes legyen a hangulat.

Oroszlán: Szereted a pompát, a felhajtást és az egzotikus dolgokat. Nagyon szeretsz utazni, ezért elképzelhető, hogy a boldogító igent egy homokos tengerparti helyen mondjátok ki. Lehetséges programok az esküvődön: galambröptetés, lovas hintó, csoki szökőkút.

Forrás: Thinkstock

Szűz: Az esküvőd szervezésében a legfontosabb a hagyomány és a pontosság: minden apró kis részletnek tökéletesen kell stimmelnie, az esküvővel kapcsolatos teendőket már jóval előtte elkezded megszervezni, hogy semmi se hiányozzon a nagy napon. Az is lehet, hogy anyukád egykori esküvői szertartása szerint, az ő menyasszonyi ruhájában lépsz házasságra szerelmeddel.

Mérleg: Fontosak számodra a külsőségek, minden elegáns és harmonikus lesz. A legtöbb időt a ruha kiválasztása fogja elvenni, egy nagyon elegáns, különleges ruhadarab lesz a tökéletes választás. Számodra az is fontos lesz majd, hogy párod öltözéke pontosan illeszkedjen a tiédhez. Egyensúlyra fogsz törekedni ezen a területen is.

Skorpió: Alapvetően romantikus típus vagy, így az esküvő helyszíne is ehhez igazodik. Tökéletes lenne egy kis eldugott, lámpásokkal kivilágított erdei tisztás. A ruhád nem kihívó, de mégis egyedi, azt szeretnéd, ha odalépsz a párod mellé, és bevonulsz a rokonok között, mindenki rád figyeljen és egy életen át emlegessék szépségedet.

Forrás: Thinkstock

Nyilas: Végre egy nap, ahol szabadjára engedheted a kreativitásodat, mindent meg tudsz valósítani, amit elképzeltél és ez igazán egyedivé teszi az esküvődet. Egy laza, téli, forralt boros, lovas szános esküvő számodra tökéletes lenne.

Bak: Nagyon fontosak a hagyományok, így elképzelhető, hogy ragaszkodni fogsz ahhoz, hogy a lánykérés és az esküvő ugyanott legyen, ahol a szüleid, esetleg nagyszüleid összeházasodtak. Álmaid ruhája egy fátylas, uszályos ruha, melyben igazi hercegnőnek érzed majd magad.

Vízöntő: Egyedi ízléssel rendelkezel, így fontos számodra egy szokatlan, de exkluzív helyszín, akár Las Vegasban is kimondanád az igent. Ha hagyományos keretek között tartod az esküvőt, akkor sem hiányozhat az egyedi dekoráció vagy esetleg egy nem hétköznapi esküvői torta.

Halak: Kislánykorod óta a szőke hercegre vársz, aki ha holnap belépne az életedbe, rögtön igent is mondanál neki. Nem árt, ha segítséget kérsz a tervezéshez akár egy profi esküvőszervezőtől. A virágok nagy szerepet kapnak mind a meghívón, mind a dekorációban, de még a ruhán is.

Szuperhold lesz 2014. augusztus 10 -én - Csak a karod kell kinyújtanod!http://www.life.hu/horoszkop/20140807-2014-augusztus-10-szuperhold.htmlEz a vasárnap eltér a többitől, mert ha az égre nézünk, csodás látványban lesz részünk. Ám, akik érzékenyek a Teliholdra, még nagyobb teherként élhetik meg ezt a napot, fáradtabbak, nyűgösebbek, zaklatottabbak lehetnek, és garantált az alváshiány. Horoszkóp--A harmadik tízmilliószoros nap - július 31. csütörtökhttp://www.life.hu/horoszkop/20140729-a-tizmillioszprps-napon-az-egi-energiak-fokozott-erovel-hatnak-eletedre.htmlEnnek a csütörtöknek a különleges energiái kedved szerint formálhatók, a te szellemed, akaratod és erőd teszi ezeket pozitívvá vagy negatívvá. Mert nem mindegy, mit kívánsz, hogyan cselekszel, mire gondolsz. HoroszkópOrigoVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.