hajpakolás hajápolás Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta előszeretettel figyelem a legalsó polcokat a drogériákban. Miért? Valahogy az az érzésem, hogy ott lapul a nagy titok.

Hogy a krém, aminek nem túl vonzó a doboza, igazi kincset rejt. A flakon, aminek nem túl csábító a cimkéje, megoldás minden problémámra. Az esetek többségében nem is tévedés a dolog. Egy életre szóló tanács: az egyszerűbb dolgok egyszerűen jobbak. Ezért is örültem annyira, amikor rátaláltam a ricinusolajra és kipróbáltam. Bólintottam az eredmény láttán, elmosolyodtam, és azt gondoltam: nesze nektek, drága balzsamok, ezt csináljátok utána!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gHg9uBS7sopDkZ4f

Összegyűjtöttük neked Nóra összes videóját! Katt ide!


Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!


Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!


Így készül az ősz legtrendibb és legszexibb sminkjehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111103-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-az-osz-legtrendibb.html20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlTökös-almás arcpakolás őszrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111013-hogyan-legyek-jo-no-oszi-tokos-arcpakolas.htmlPuha, ápoló őszi kézmaszkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111006-hogyan-legyek-jo-no-puha-apolo-oszi-kezmaszk.htmlÍgy készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.htmlÍgy szárad meg gyorsan a körömlakkod!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.htmlHogyan legyek jó nő? - Így szőrteleníts egyetlen szál cérnával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110915-hogyan-legyek-jo-no-szemoldokszedes-cernaval.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts zselatinból arcpeelingethttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110908-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-zselatinbol-arcppeelinget.htmlHogyan legyek jó nő? - Így lesz tökéletes a szemöldököd!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110901-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-tokeletes-a-szemoldokod.html

Hogyan legyek jó nő? már a TV2 műsorán is - Nóra minden reggel új trükkökkel vár benneteket a Mokkában!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.