Ezzel az itallal segítheted a fogyást: így készítsd el a zöldturmixot

turmix, alma, spenót
Elena Schweitzer/Shutterstock - Elena Schweitzer
recept zöldturmix fogyás
A zöldturmix nemcsak egészséges, de a fogyásban is segít. Így készítsd el ezt a nagyszerű italt.

Tavasszal talán legalább annyian döntenek úgy, hogy elkezdenek mozogni és egészségesebb életet élni, mint újévkor. A téli bezártság után az idő is egy kis változtatásra csábít, ezért jó ötlet lehet megtámogatni az elhatározást egy olyan itallal, ami segít elérni a célunkat és fenntartani a motivációt. Ez pedig nem más, mint a zöldturmix, ami amellett, hogy rengeteg értékes vitaminnal látja el a szervezetünket, tele van rostokkal, amik hosszú időre eltelítenek.  

A zöldturmix hozzávalói

  • 2 db banán
  • 1 db zöld alma
  • 1 marék bébispenót

Így készítsd el:

  • A banánt felkarikázzuk, az almát felkockázzuk.
  • Egy botmixer poharába tesszük a spenóttal együtt, és pürésítjük.
  • Felötjük egy kevés vízzel, és eldolgozzuk a botmixerrel - írja a Mindmegette.

Turmixolj okosan - Mit tegyél a smoothie-ba és mit ne!

A turmixokat mindenki szereti. Talán azért is, mert olyan sokféle létezik belőlük, hogy bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Ráadásul a turmixok gyorsan, egyszerűen összedobhatóak, így az állandó időhiányban szenvedők, sőt azok is el tudják készíteni, akik nem éppen konyhatündérek. Így készítsd!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.