2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Nem hinnéd, mit eszik egy nap Gordon Ramsay

Gordon Ramsay
Getty Images -
menü étkezés Gordon Ramsay
Gordon Ramsay bővelkedhet a különleges fogásokban, ő mégsem ezeket részesíti előnyben: a mindennapokban éppen olyan egyszerű ételeket eszik, mint bárki más.

Gordon Ramsay habár finomabbnál finomabb ételeket készít, ha a hétköznapi étkezésről van szó, ő is az egyszerűbb fogásokat részesíti előnyben, nem Michelin-csillagos ételeket fogyaszt. 

Reggelire például többnyire zabkását szokott készíteni. 

"Mindenki azt hiszi, hogy valami különlegeset eszem reggelire… de én mindig zabkását eszem"

 - mondta egyszer. Az édesanyja is mindig azt csinált, bár annak idején ő vízzel és sóval főzte meg, ennél azért Gordon Ramsay kicsit ízletesebben készíti: sült banánt tesz mandulatejbe, felforralja, ehhez adja hozzá a zabpelyhet és a szárított áfonyát. Olykor rántottát is készít, ezt egy grillezett kovászos kenyéren tálalja, és Worcestershire szósszal locsolja meg. 

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay egyszerű ételeket fogyaszt a hétköznapokban
Forrás: Gordon Ramsay

Az ebéd számára nem egy nyugodtan elköltött étkezés, mivel a konyhában folyton kóstol és pörög, szinte sosem ül le, hogy hosszú órákon át élvezze a menüt és a beszélgetést. Viszont szinte bármit megeszik ilyenkor, legyen szó salátáról, vagy akár hamburgerről. Természetesen desszertet is szívesen fogyaszt, de ilyenkor arról is gondoskodik, hogy ledolgozza a plusz kalóriákat - írja a Mindmegette.  A sztárséf vacsorára a házias ételeket preferálja, kedvence pélédul az édesanyja pásztorpitéje és egy forró csokoládés tejfagyi.

Gusztustalannak tartják követői Gordon Ramsay "tökéletes" lágytojásának bizarr trükkjét: mutatjuk

A tojás kiváló reggeli étel, hiszen nemcsak ízletes, de egészséges és laktató is. Ám a tökéletes főtt vagy lágytojás elkészítése nem mindig egyszerű. Gordon Ramsay megmutatta trükkjét, hogyan lehet hibátlanul leszedni a héjat a tojásról, ám egyes rajongói szerint módszere meglehetősen gusztustalan

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.