2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Egészséges táplálkozás: egészséges élet mentes Pikok Pure étrend lidl
A Lidl egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vásárlók körében, ami nem véletlen. A diszkont-áruházlánc kínálatát elsősorban a saját márkás termékekre építi, amelyek kiváló minőségűek, finomak, egészségesek és kedvező áron vásárolhatóak meg. A választék kialakításának célja, hogy a vevő egy helyen, jó ár-érték arányban tudjon beszerezni mindent. A kiegyensúlyozott étrend támogatása érdekében pedig folyamatosan bővíti, fejleszti kínálatát a vállalat és gyorsan reagálnak a piac változó elvárásaira.

Ezt az igényt szolgálja ki a folyamatosan bővülő Pikok Pure termékcsalád, amelynek állandó kínálatában ma már 17 különböző, kizárólag természetes összetevőkből álló termék érhető el. A saját márkás termékek fejlesztése során elsődleges szempont, hogy az egészségtudatosságot szem előtt tartva a lehető legmagasabb minőségű termékek kerüljenek a polcokra és természetesen a vásárlók asztalára.

A Lidl az ételérzékenyekre és a diétázókra is gondol

A Lidl ezen saját márkás termékei valódi húsból, kiemelkedően magas hústartalommal készülnek, kizárólag természetes összetevőkből állnak, adalékanyagtól és színezéktől mentesek. Mindemellett pedig a speciális táplálkozási igényekkel élők is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket, hiszen a kínálatban a cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékek is helyet kaptak. Ez utóbbira az egyre több embert érintő ételérzékenység vagy -allergia miatt különösen nagy igény van, a Lidlben pedig az érintettek kedvező áron juthatunk hozzá. A Pikok Pure termékcsaládban egyaránt megtalálhatók a sonkafélék, párizsik és rudacskák, valamint szalámik és kolbászok.

pikok pure lidl
Szakmai zsűri is díjazta a Pikok Pure termékeket.
Forrás: Lidl

Miért egészségesek a Pikok Pure termékek

A Pikok Pure választékából nem csupán a speciális táplálkozási igényű embereknek érdemes vásárolniuk, a húskészítményeik a kiegyensúlyozott és változatos étrend részei, ugyanis kiemelkedően magas hústartalommal rendelkeznek.

4 érv a Pikok Pure mellett

Kiemelkedően magas hústartalom

Csak természetes összetevőkből áll

Ízfokozómentess

Tartósítószermentes

A párizsik és rudacskák esetében a hústartalom 90 százalék feletti, így ezek teljes értékű 14-16 százalékos fehérjetartalommal rendelkeznek, tehát kiváló fehérjeforrások, amelyek az egészséges táplálkozás elengedhetetlen részei. A Pikok Pure termékek számos létfontosságú vitamin és ásványi anyag forrásai is. A szalámik és kolbászok füstaroma használata helyett hagyományos füstöléssel és szárítással készülnek, ami szintén egy egészségesebb választás.

A vásárlóért mindent

A Lidl minden új termék bevezetése előtt vakteszten veti össze az adott terméket a konkurensekkel, hogy lemérje a kedveltségét a többiekhez képest is, de a már piacra dobott termékeken is végeznek szúrópróba szerinti vizsgálatokat, ami szavatolja a jó minőséget és a kiváló ízélményt. Az áruházlánc számára nem kérdés, hogy a vásárlók a már megszeretett termékeket folyamatosan a megszokott, kiváló minőségben kapják meg.

Szakmai zsűri is díjazta a termékeket 

A márkát nem csak a vásárlók, de a szakma is rendre elismeri: a Pikok Pure termékcsalád 2023-ban második alkalommal került be a legkiválóbb márkák közé és érdemelte ki a nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands védjegyet a szakmai zsűri döntése értelmében.

A Pikok Pure parasztkolbász 2023-ban elnyerte a rangos Érték és Minőség Nagydíjat, amelynél figyelembe vették a termékek minőségét, újszerűségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.