2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Gianni bemutatta a trükköt: nem akárhogy eszik a pizzát Nápolyban

Gianni
Szabó Gábor -
videó Nápoly pizza Gianni
A nápolyi pizzák különlegesek, és mint kiderült, elfogyasztani sem úgy szokás, ahogy az összes többit: Gianni megmutatta, hogyan is kellene enni ezt a népszerű ételt.

A pizza egyszerű, ugyanakkor rendkívül változatos étel, hiszen mindenki megtalálhatja azt a kombinációt, amit ő a leginkább kedvel, ezért ez a street food az, amit szinte mindenki szeret, és általában mindenki egyforma módszerrel fogyaszt: kezébe vesz egy szeletet és megeszi, majd az összes többit is. Igen ám, de vajon valóban ez a megfelelő eljárás? Kiderült, hogy nem feltétlenül, legalábbis abban az estben, ha nápolyi pizzát fogyasztunk. Gianni megmutatta, hogyan tradicionálisan hogyan is eszik ezt az ételt. 

Közösségi oldalán megosztott videójában árulta el, hogy a nápolyi pizzát bizony nem szeletekre vágva fogyasztják el, hanem összehajtva - szúrta ki a Mindmegette. Ennek a neve pedig pizza portafoglio, vagyis pizza pénztárca. 

Vannak szabályai a pizzaevésnek? Pizzakészítő mesterek árulták el, mikre érdemes figyelni

Ahányféle pizza, annyiféle szokás: zavarbaejtő lehet, ha nem teljesen kötetlen környezetben fogyasztjuk, hiszen ezt az ételt jellemzően mindenki kézzel eszi. Most kiderül, vannak-e egyáltalán szabályai a pizzaevésnek, és ha igen, mikre kell figyelni. Kattints ide a részletekért.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.