Christina Applegate: "a vécén ülve döbbentem rá, rémisztő, ahogy kinézek"

 Christina Applegate
Variety via Getty Images - Gilbert Flores
étkezési zavar Christina Applegate Egy rém rendes család soványság éhezés
Fiatalkori étkezési zavaráról beszélt a beteg színésznő. Christina Applegate először beszélt arról, hogy milyen komoly problémával is küzdött.

Christina Applegate-et a Married… with Children (Egy rém rendes család) sitcomban ismerte meg a világ. Elmondása szerint már korábban is testképzavaros volt, ám amikor megkapta a bombázó tinilány, Kelly Bundy szerepét, ez felerősödött és konrétan éheztette magát. 

Christina Applegate
Christina Applegate-et az Egy rém rém rendes család Kelly Bundyjaként ismerte meg a világ.
Forrás: Fox

Azt akartam, hogy csont és bőr legyek, ezért nem ettem. A forgatásokon is így beszéltek rólam, 'Christina soha nem eszik', és láttam, hogy ez ijesztő számukra. Úgy éreztem, ha ennék, utána meg kellene büntetnem magam... Soha nem voltam bulimiás vagy ilyesmi, csak évekig nem ettem, kínoztam magam

- emlékezett vissza. 

Applegate elmondta 2000-ben már nullás ruhákat viselt, és ekkor döbbent rá, hogy nem normális, amit csinál. 

„A vécén ültem, és csak a csontjaim voltak, megrémültem a látványtól, tudtam, hogy változtatnom kell, de nem ment könnyen”

 - mondta a színésznő. 

Bár Applegate az évek során megtanulta szeretni a testét, a szklerózis multiplex diagnózisa után, körülbelül 45 kilót hízott. Hozzátette, ezt nagyon nehéz volt elfogadnia, pláne, hogy rosszindulatú kommentekkel is meg kellett küzdeni. Volt, aki azt írta neki, hogy biztos nem beteg, csak rosszul sikerült a plasztikai műtéte. Chistinánál a Dead to Me (Halott vagy) sorozat harmadik évadának forgatása alatt, 2021-ben állapították meg a betegséget, emiatt a felvételeket bottal és kollégái segítségével tudta végigcsinálni. Később bejelentette, hogy visszavonul. 

Christina Applegate-et kollégái segítették a Dead to Me forgatásán
Christina Applegate-et kollégái segítették a Halott vagy utolsó évadának felvételein.
Forrás: Northfoto

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.