Megműtötték Csonka Andrást: hetekig kímélnie kell magát

Csonka András
Fotó: Polyák Attila - Origo -
sérv operáció Csonka András lágyéksérv
Az egész ország aggódott Csonka Andrásért, aki pár napja jelentette be, hogy nemsokára kés alá kell feküdnie. A színészt megműtötték, közösségi oldalán számolt be arról, hogy van most.

Csonka András pár napja beszélt arról, hogy lágyéksérve van, műtéte vár. A beavatkozás megtörtént, a népszerű színész az Insta-sztorijában számolt be arról, hogy "ezen is túl van" - szúrta ki a Borsonline.

 

A lágyéksérv viszonylag gyakran alakul ki 50 év felett, a férfiak többször érintettek, mint a nők. A betegség első jele hosszabb állás vagy fizikai igénybevétel esetén jelentkező sugárzó tompa fájdalom lehet, majd egy rugalmas tapintású dudor jelenik meg a lágyékrészen. A sérv csak sebészeti úton gyógyítható. A beteg az érzéstelenítés módjától függően még aznap, vagy másnap fel is kelhet, de hat hétig kímélnie kell magát, ezután kezdheti meg a fokozatos terhelést.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.