Hallgat a palota Katalin hercegné állapotáról : ez a helyzet

Katalin hercegné
Getty Images -
királyi család katalin hercegné egészség
Katalin hercegné állapotáról azóta nem beszéltek, hogy bejelentették a betegségét. "A királyi család tagjai tisztában vannak azzal, hogy minden, amit tesznek, így vagy úgy, de üzenetet hordoz."

Már egy hónapja, hogy nyilvánosságra hozták Katalin diagnózisát. Az immár történelmi jelentőségű felvételen a hercegné arról beszélt, hogy egy tervezett műtét során rákot diagnosztizáltak nála, ez a szomorú hír egy csapásra véget vetett minden találgatásnak arról, hogy mi is történhetett a hercegnével. Most azonban sokan kíváncsiak arra, hogyan halad a kezelése.

A brit királyi család először döntött úgy, hogy ilyen formában tesz bejelentést. Általában a születésekről, esküvőkről, halálesetekről vagy betegségekről hivatalos, írásos közleményeket adott ki a Buckingham- és a Kensington-palota. A párhoz közeli források szerint Katalin  azért döntött így, hogy elejét vegye a róla és családjáról szóló találgatásoknak.

Katalin hercegné, tenisz
Katalin hercegné állapotáról hallgatnak a bejelentés óta
Forrás: Getty Images

A felvételt csend követte,  a hercegné is azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét ebben a nehéz időszakban. Ezért is volt egyedülálló esemény Vilmos herceg nemrég történt nyilvános szereplése. A brit média szinte azonnal találgatni kezdett, vajon ez egy jelzés volt-e az alattvalóknak, hogy a hercegné kezelése jól halad? Április 11-én Vilmos walesi herceg György herceggel együtt vett részt az Aston Villa Lille elleni mérkőzésén a Villa Parkban.

Richard Fitzwilliams királyi kommentátor elmondta véleményét Vilmos herceg ezen lépéséről: "A királyi család tagjai tisztában vannak azzal, hogy minden, amit tesznek, így vagy úgy, de üzenetet hordoz. Nemcsak arról volt szó, hogy eltöltött egy kellemes  időt Györggyel - azt az üzenetet akarták közvetíteni, hogy minden rendben zajlik. Ha Katalin ott lett volna, az fantasztikus lett volna, de erre senki nem számított" - mondta. Elemzését lezárva a szakértő megjegyezte, hogy Vilmos megjelenése fontos volt. A herceg a szakértő szerint nem tűnt levertnek vagy fáradtnak, ami Katalin hercegné egészségével kapcsolatban pozitív jelként olvasható.
 


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.