"Nem szégyellem a vágásaim" - Egy éve győzte le a rákot Mészáros Norina

Forrás: Mészáros Norina/Instagram -
daganat Young G Mészáros Norina rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindító posztot tett közzé Young G felesége, Mészáros Norina, aki egy évvel ezelőtt, január 18-án győzte le a méhnyakrákot.

Különleges évfordulót ünnepel Mészáros Norina. A gyönyörű édesanya egy évvel ezelőtt szabadult meg a méhnyakráktól: 2022. január 18-án, esküvőjük után életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Az operáció során eltávolították a méhét, így sajnálatos módon nem lehet több kisbabája.

Forrás: Mészáros Norina/Instagram

Béci mindenben támogatta párját, és stabil bástyaként állt mellette a legnehezebb időszakban is. Norina most, egy év távlatából hosszú posztot tett közzé Instagram-oldalán, amelyben megmutatta műtéti hegeit is.

-áll a posztban, amelyben Norina amellett, hogy köszönetet mond szeretteinek, igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy félévente mindenki menjen el szűrésre.

A teljes poszt ide kattintva nézhető meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.