Aggódnak II. Erzsébetért: lehet, hogy erre már sosem lesz képes

Forrás: AFP/Isabel Infantes -
betegség vizsgálat II. Erzsébet brit királynő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő még február 20-án produkált pozitív koronavírus-tesztet, pont akkor, amikor visszatért volna a munkába. Azonban már egy októberi vizsgálat után visszamondott minden nyilvános szereplést. 

A palotai források szerint nincs jól II. Erzsébet királynő. A legutóbbi információk szerint már a kutyáit sem sétáltathatja a 95 éves uralkodó, sőt, az is lehet, hogy soha többet nem lesz képes a kutyasétáltatásra. A két corgit és a dorgit állítólag most a királyi család segédjei viszik ki a levegőre.

II. Erzsébet Forrás: AFP/Isabel Infantes

Emellett a királynőnek le kellett mondani a lovaglásról, sőt, orvosai tanácsára az alkoholtól is tartózkodik. Korábban ebéd után egy gint, vacsora mellé pedig egy martinit ivott - írja a Metro.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Nem ez az egyetlen szomorú hír a királyi család körül. A brit királyi család szakértői szerint II. Erzsébet sosem fog találkozni dédunokájával, Meghan Markle és Harry herceg második gyermekével. A most kilenc hónapos Lilibet egyébként dédnagymamája becenevét kapta keresztnevéül.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.