Laár András a sérülése miatt nem gitározhat a nyári koncertjeiken

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Laár András sérülés koncert gitár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbalesetet szenvedett májusban Laár András. A KFT együttes most az oldalán közölte: komolyabbak a sérülései, mint gondolták. Laár nem gitározhat az együttes nyári koncertjein.

"Laár Andris vállával sajnos nagyobb problémák vannak, mint az a baleset után tűnt. A mai orvosi vizsgálat során kiderült, hogy műteni kell. Erre hamarosan sor kerül. Gitároznia mostantól a felépüléséig nem szabad, a lekötött "Balatoni nyár" KFT-koncerteken vendégzenész veszi át ezt a szerepet tőle (a nevét napokon belül megtudjátok), de énekes-frontemberként ott lesz a színpadon" – írja a Facebookon közzétett közleményében a KFT együttes.

Azt is leírták, hogy ez alól néhány koncert képez majd kivételt, amelyeket sajnos le kell majd mondaniuk. Ezekről is hamarosan közölnek információt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.