Müller Péter: Az önmagunkkal és másokkal bánni tudás művészete

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 383. rész.

Valamivé lenni, vagy valamit magunkban megváltoztatni és megvalósítani nagyon nehéz, és igen sok munka. Ezt nem teszik hozzá azok, akik nevelnek, parancsolnak, vagy tippekkel látnak el. Néha egy-egy jó tulajdonság kifejlesztéséhez egy élet munkája kell. A nevelés és tanítás a „hogyan" titkát adja át.

Az önmagunkkal – és másokkal – bánni tudás művészetét.

Néha egy-egy jó tulajdonság kifejlesztéséhez egy élet munkája kell. A nevelés és tanítás a „hogyan" titkát adja át. Forrás: Shutterstock

„Magam sem értem, hogy mit teszek – mondja Pál apostol –, mert amit szeretnék, a jót, azt nem teszem, hanem amit gyűlölök, a rosszat, azt teszem."

Nagy vallomás ez, s innen kell kiindulni, ha bármit, amit jónak, szépnek tartsz, meg akarod valósítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.