Megszólalt műtétje után Székhelyi József

Forrás: MTI/Soós Lajos -
operáció műtét áttétképződés tüdőrák rák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tüdőrákkal küzdő Székhelyi József elárulta, túlvan a műtéten: az operáció jól sikerült, minden remény megvan a felépülésre.

Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, megműtötték a tüdőrákkal küzdő Székhelyi Józsefet, akinél nemrég áttéteket találtak az orvosok. A színész a beavatkozás előtt azt mondta, egy ideig biztosan nem hallhatunk majd róla, mert csak a felépülésre akar koncentrálni, most mégis nyilatkozott a műtétjéről.

Jelentem, a műtét csodálatosan sikerült! Igaz, még borzasztó gyenge vagyok és a beszédhez is komoly energiákat kell mozgósítanom, de minden remény megvan arra, hogy felépüljek. A műtét segített abban, hogy a most következő immunterápia is sikeres legyen. A fájdalmaim varázsütésre megszűntek, és sikerült a csontáttéteket „bebetonozni", vagyis megállítani a terjedést" – nyilatkozta a Ripostnak bizakodva.

Székhelyi József túlvan a műtéten Forrás: MTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.