koraszülött kisbaba orvos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyire pici újszülöttet még soha életünkben nem láttunk. Az aprócska kisfiú mindössze 470 grammosan érkezett a világra. Küzdenek az életéért.

28 hetesen született meg egy kisfiú Indiában. A rettentően kicsi babát

a szülei magára hagyták,

senki nem látogatta. A kisbaba azonban élni akar, az orvosok pedig minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megmentsék, de nincs könnyű dolguk, mert nem teljesen egészségesen érkezett a világra.

Ennyire kicsi újszülöttet még sosem láttunk Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szívműtétre volt szüksége, mert az aortája és a tüdőartériája összenőtt, ami normális a magzati korban, de a szülés után ennek már nem szabadna így lennie. Ilyen komoly műtétet ennyire pici embernél még sosem hajtottak végre, de a nyugat-indiai kórház sebészei sikeresen megoperálták a kis beteget.

Mindössze 470 grammal érkezett a világra Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Newslions / Swns.Com

Szerencsére egy házaspár örökbe fogadta, és már a nevén gondolkodnak. Azonban még sokáig kórházban kell maradnia, amíg meg nem erősödik. Egyelőre az orvosok is csak akkor mennek a közelébe ha nagyon muszáj, nehogy valami baj történjen a rendkívülien pici emberrel - írta meg a Metro.

Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!

Megható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.