A nagybeteg Gálvölgyi hamarosan visszatér a színpadra

Fotó: Bielik István - Origo -
színpad betegség vese Gálvölgyi János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hete került kórházba Gálvölgyi János, a színész veseproblémákkal küzd. Emiatt nem tudott ott lenni lánya esküvőjén, és több előadása is elmaradt, de több már nem fog. A színművész vissza akar térni a színpadra.

Azt tervezi Gálvölgyi János, hogy hó végén már újra a színpadon lesz, és szórakoztatja a közönséget. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a színművész egyre jobban érzi magát, de azért még mindig ellátásra szorul.

Fotó: Bielik István - Origo

Gálvölgyinek legközelebb 11 nap múlva kellene színpadra állnia, a Bors információi szerint pedig ott is lesz az előadáson. A jegypénztárban megtudták, a színész nem mondta le a fellépést, ahogy egy későbbi előadását sem. Az augusztusban induló Ének az esőben című darab valamivel bonyolultabb eset, ott ugyanis még a próbákon is részt kellene vennie, de kiderült, hogy ezzel sem lesz baj. "A korábbiakon részt vett Gálvölgyi János, és legközelebb majd csak augusztus elsején áll össze ismét a csapat. A tervezett budapesti, másik szereposztás minden szereplője tanulja a szerepet, így Jantyik Csaba is. Ők ketten alakítják majd R.F. Simpson producert. A Budapesti Operettszínház csapata nagyon drukkol kollégájuk mihamarabbi felépüléséért, és szeretettel várják vissza a produkcióba" - írta a színház sajtósa.

Elképesztő kulisszatitkok a függöny mögül: így készült az Ének az esőben!

Az Ének az esőben az egyik legbájosabb zenés film, amit valaha vászonra vittek, azonban elérkezett az idő, hogy Hollywood hőskorát idéző történet musicalváltozata a szegedi Dóm téren is elvarázsolja a nézőket. Hosszú, és olykor rögös út vezetett idáig, erről pedig a szuperprodukció rendezője Harangozó Gyula mesélt nekünk.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.