Első éjszaka az új pasiddal: Elképzelés és a valóság!

párkapcsolat szex randi pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új párkapcsolat a láthatáron? Épp az első, romantikus estére készülsz, amikor minden álmod valóra válik? Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Nézzük, mire is kell majd számítanod. 

Elképzelés: Átmész hozzá, és csodás rend fogad. Gyertyák mindenhol, persze a behűtött pezsgőt se felejtsük el.

Valóság: Bár tudta, hogy ma nála töltöd az éjszakát, a rendrakásról "elfeledkezett". Egy koszos póló itt, egy üres kajásdoboz ott. Ha ettől még nem illant el a lelkesedés, jön a következő "pofon".

Elképzelés: Végre az ágyon vagytok. Lassan csókolózni kezdtek, a ruhák is lekerülnek rólatok. Minden szuperül alakul.

Valóság: Mindketten annyira zavarban vagytok, hogy összekoccan a fejetek és a fogatok a csóknál. Türelmetlenek lesztek, így inkább a gyors ruhalerángatás mellett döntötök.

Mi a megoldás?

Csak semmi pánik! Ne tervezz előre semmit, akkor nem lesz miben csalódni. Csak lazán reagálj a dolgokra és a lényeg, hogy érezd jól magad.

Amilyen az ajkad, olyan vagy a szexben!

Ahogy a pasiknak a hüvelykujja és az orra árulkodik állítólag a méreteikről, úgy a csajoknak az ajka mesél a szexualitásról. Orális szex, kicsit másképp.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.