Magányosan töltötte utolsó napjait George Michael

Forrás: AFP/Cesar Rangel -
halál pszichológia George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos az énekes életvitele nagyban hozzájárult a tragédiához. Utolsó napjait is teljes magányban töltötte.

Futőtűzként terjedt el a hír, hogy ismét egy tehetséggel lett szegényebb a zenei világ. Millióan imádták George Michaelt, és állnak értetlenül a kérdés előtt: miért hal meg valaki 53 évesen? A legfrissebb információk szerint szívelégtelenség okozta a sztár halálát, ám ez a betegség sem alakul ki csak úgy.

Az 53 éves énekes komoly lelki gondokkal küzdött, ugyanis nem viselte jól a nyilvános megaláztatásokat, amelyeket oly sokszor elszenvedett. Először 1998-ban tartóztatták le "erkölcstelen bűncselekmény" miatt egy nyilvános fürdőben. A következő mérföldkő az volt, mikor Michael ismeretlen okok miatt elveszítette uralmát az autója felett 2004-ben, és a szalagkorlátnak csapódott egy londoni autópályán. 2006-ban pedig azért tartóztatták le, mert marihuánát találtak nála - írta a RadarOnline.

George Michael Forrás: AFP/Cesar Rangel

Nagyon megviselte az is, amikor a nyilvánosság számára is világos lett, hogy George kábítószerfüggő.
"Voltak bulik, ahol drogot fogyasztott, majd nem sokkal később összeesett. Olyan is történt, hogy ébredés után azonnal hányni kezdett" - nyilatkozta Michael unokatestvére, Jackie Georgiou.

Tavaly júliusban egy svájci rehabilitációs intézetbe is bevonult, de mára már tudjuk, hogy ez nem volt elég.

A szerettei az utóbbi időben attól féltek, hogy a sztár végez magával. Lehetetlen volt segíteni rajta, hiszen az utóbbi időben teljesen elzárkózott a külvilágtól és a körülötte lévő emberektől is. Utolsó idejét szinte teljes magányban töltötte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.