A kemoterápia után javult Karel Gott állapota

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
Karel Gott rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karel Gott nemrég befejezte a négy hónapja elkezdett kemoterápiás kezelést, és úgy tűnik, hogy a nyirokcsomórákban szenvedő énekes első leletei nagyon is biztatóak.

„Az ideiglenes eredmények arra utalnak, hogy a kezelés sikeres volt, de csak március közepén dől el, hogy sikerült-e legyőzni a rákot" - közölte a 76 éves énekes szóvivője.

Karel Gott nagy sikernek örvend Csehországban, ugyanis tavaly már a 40. alkalommal választották meg az év énekesének. November elején derült ki, hogy rákos most pedig közleményben köszönte meg a prágai Egyetemi Közkórház orvosainak és ápolóinak, valamint

barátainak és rajongóinak a támogatást.

Karel Gott világszerte 50 arany-, ezüst- és platinalemezt nyert el. Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok

„Az elkövetkező néhány hónapban lesz időm elgondolkodni azon, miként szerezhetek örömöt támogatóimnak" - mondta a „csehek csalogánya”, utalva az előtte álló lábadozási időszakra.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.