Brutális dekoltázst villantott Kustánczi Lia

Forrás: Facebook / DjLia Kustanczi -
Kustánczi Lia dekoltázs lemezlovas fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi lemezlovas közösségi oldalára feltöltött, Horvátországban készült képe kiverte a biztosítékot. 

A rajongók egyik fele valószínűleg a férfiasságával nem tud mit kezdeni a fotó láttán, a másik fele azonban azt sérelmezi, hogy Lia miért mutogatja magát, ahelyett, hogy a zenélésre koncentrálna.

Forrás: Facebook / DjLia Kustanczi

De ki is az a Kustánczi Lia?

2005-ben került közel a média és a divat világához, amikor indult egy playmate-választáson, amit meg is nyert. 2006-ban a CKM nevű férfimagazin májusi és júniusi címlapján szerepelt. Majd ugyanebben az évben megalakult a CKM Bikini Team, aminek a csapatkapitányaként tevékenykedett, folyamatosan CKM megjelenésekkel. 2006 és 2008 között a Misso Fashion arca volt. 2007 és 2008 között az Axe reklámokban tűnt fel. 2010-ben a Poppy Underwearnek pózolt. Ezek mellett a Bár 2.0 reality show műsorvezetőjeként ismerhettük meg a Viasat 3-on. 2009-ben debütált énekesnőként első kislemeze, amelyhez videoklip is készült a Csak egy érintés címet viseli. 2010 szeptemberében kezdték el játszani a zenecsatornák második videoklipjét, az Elképzelem veledet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.