Így szeretett egymásba Beyoncé és Jay-Z

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Beyonce Jay Z szerelem Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy frissen megjelent életrajzi könyv szerint a világ egyik legismertebb szerelmespárjának férfi tagja, Jay-Z nem volt mindig képes arra, hogy szeresse Beyoncét. 

Jay-Z 11 éves volt, mikor apja elhagyta a családot. A rapper akkor tudott csak igazán nyitni a szerelem felé, mikor képes volt elengedni a sérelmeit, amelyeket azóta érzett, mióta az apja lelépett.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A páros akkor kezdett el randizni egymással, mikor Jay-Z újra felvette a kapcsolatot apjával. Kapcsolatuk elején azonban nem beszélt Beyoncénak az apjával való problémákról, mert nem akarta elijeszteni magától az énekesnőt.

A könyv szerint Jay-Z akkor tudott igazán nyitott szívvel Beyoncé felé közeledni, mikor végre megbocsátott apjának, aki nem sokkal ezután meg is halt. Beyoncé egyébként maga is problémákkal küzdött apa-fronton, talán ezért is értették meg egymást Jay-Z-vel ennyire. Az r'n'b dívának állítólag Jay-en kívül csak egy férfi volt az életében, még középiskolában, és már rögtön megismerkedésük után annyira beleszeretett a rapperbe, hogy bármit megtett volna érte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.