brit királyi család katalin hercegné becenév Sarolta hercegnő
Az iskoláslány milliók kedvence.

Ahogyan a hétköznapi családok, úgy a brit királyi család tagjai is becézgetik egymást, ha egymás között vannak. Most azonban kiszivárgott, hgy miként hívják Saroltát az iskolatársai. 

Egy bennfentes elárulta, hogy Saroltát nagyon szeretik az osztálytársai, és a Lottie Wales becenéven szokták nevezni - írja a Bors. A Lottie-t eddig is lehetett tudni, ugyanis Katalin már többször nevezte így lányát, az iskolában pedig a Wales nevet azért tehették hozzá, hogy tisztelettel adózzanak a szüleik iránt, akik Wales hercegei.

A gyerekek egyébként nem használják az iskolában a teljes nevüket, szüleik pedig azon vannak, hogy a lehető leghétköznapibb életet élhessék. 

A királyi család rajongói közül sokan úgy vélik, hogy fiatal hercegnő és néhai nagymamája, Diana hercegné nagyon hasonlít egymásra. Sarolta két évvel ezelőtt még levelet is neki. 

Kedves Diana nagymama! Rád gondolok Anyák napján. Nagyon szeretlek! Hiányzol a papának. Sok szeretettel, Charlotte

 

- fogalmazott a hercegnő.

Mások szerint a kislány természetét tekintve is kiköpött II. Erzsébet, így nagy jövőt jósolnak neki. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.