Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

válás
Shutterstock - Gatot Adri
szakítás Miklós görög herceg válás
Mindenki azt gondolta, hogy kapcsolatuk megingathatatlan, és a legnagyobb bajban is összetartanak. Nem így történt, tönkrement a házasságuk, pedig álompának számítottak.

Miklós görög herceg és Tatjána hercegné beadták a válókeresetet. Ez azért is nagyon furcsa, mert nemrég még a legnagyobb egyetértésben, kézenfogva láthattuk őket. Senki sem számított arra, hogy külön utakon folytatják az életüket, a görögök úgy hitték, a kapcsolatuk megingathatatlan. A válással kapcsolatos közlemény a görög királyi család honlapján jelent meg.

Miklós herceg és Tatjána hercegnő 14 együtt töltött év után úgy határoztak, hogy felbontják házasságukat. Nagy körültekintéssel és egymás iránt érzett kölcsönös tiszteletben hozták meg a döntést, tekintettel a közös pillanatokra. Továbbra is megértéssel és elfogadással fordulnak egymás felé, de kapcsolatuk erős barátsággá alakult. Életüket mindketten Görögországban folytatják, azon a helyen, amelyet mindketten otthonuknak éreznek. A királyi család mindig támogatni fogja őket.

 

Miklós görög herceg és Tatjána hercegné
Miklós herceg és Tatjána hercegné beadták a válókeresetet
Forrás: Getty Image

A közleményt alig néhány héttel azután adták ki, ki hogy a hercegi pár kéz a kézben jelent meg a nyilvánosság előtt a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ahol a brit és a görög királyi család közös istentiszteletre jött össze. Vilmos herceg ezen már nem vett részt felesége betegsége miatt.

Miklós görög herceg 2003-ban, egy svájci síparadicsomban ismerte meg Tatjánát. A fiatal nő akkoriban Diane von Fürstenbergnél dolgozott, mint rendezvényszervező. A pár 2009-ben jegyezte el egymást, majd 2010 augusztusában összeházasodtak egy festői görög szigeten, Szpéceszen. Az esküvőn ott voltak a svéd, a spanyol és a holland királyi család tagjai is. A párnak nem született gyermeke.

Miklós herceg és Tatjána az esküvőjükön 2010-ben
Miklós és Tatjána az esküvőjükön 2010-ben
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.