2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Brad Pitt feladta a harcot: már nem küzd a gyerekfelügyeletért

brad pitt
Shutterstock/Copyright (c) 2019 Kathy Hutchins/Shutterstock. No use without permission. - Kathy Hutchins
válás Brad Pitt Angelina Jolie gyermekfelügyelet
2016-ban döntött úgy Angelina Jolie és Brad Pitt, hogy külön utakon folytatják tovább. A volt házaspárnak azóta sem sikerült megegyezni a gyerekfelügyeletről, egészen mostanáig. A színész ugyanis nemrég visszavonta keresetét, ami azt jelenti, hogy a hat gyerek kizárólagos felügyeleti jogát Angelina Jolie kaphatja meg.

2016-ban nagy port kavart, amikor Brad Pitt és Angelina Jolie bejelentette, hogy elválnak útjaik. Hat gyerekük felügyeleti jogáról azóta sem sikerült a volt hollywoodi álompárnak megállapodnia, ám sajtóinformációk szerint a színész visszalépett, ugyanis visszavonta a gyerekfelügyeletről szóló keresetét.

AFP

A Daily Mail egyik bennfentese elmondta, hogy Pitt azért dönthetett így, mert hat gyereke közül már csak három, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne kiskorúak, Maddox 22, Pax 20 és Zahara pedig 19 éves. Bár ez azt jelenti, hogy ők már maguk dönthetnek arról, hogy kivel szeretnének élni, állítólag a nagykorú, örökbefogadott gyerekek nem igazán tartják a kapcsolatot az édesapjukkal.

A lap szerint a sztárpár válására akkor kerülhet pont, amikor Shiloh nagykorú lesz. 

Brad Pitt és lánya, Shiloh között különleges a kötelék: Angelina nem örül annak, amire készülnek

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.