Liu Shaolin Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liu Shaolin Sándor egy cuki kislánnyal a nyakában pózol, és a képet meg is mutatta rajongóinak az Instagramon. 

A kislány a sportoló rokona, és nagyon szeretik egymást. A követők odavannak a magas cukiságfaktor képtől: a gyerkőctől éppúgy, mint Sándor kockás hasától. Hiányozni fognak ezek a póló nálküli napok - írta a képhez az Ázsia Expressz 2. már kiesett szereplője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hiányozni fognak ezek póló nélküli napok... ❄️ #niece #myprincess

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés,

Egy szál kötélen spárgázik Sáfrány Emese: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190921-egy-szal-kotelen-spargazik-safrany-emese-aleska-doamond.htmlEgyetlen kötélen lógva spárgázik a levegőben Sáfrány Emese. A táncosnő minden porcikája élettel teli és kisportolt, amiért sokan megirigyelhetik, igaz, tesz is érte nem keveset. Ez Zsír!--Megmutatta kerek popsiját Voksán Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20190915-megmutatta-keresk-popsijat-voksan-virag-dj.htmlVoksán Virág ismét megmutatta formás fenekét. A DJ., mint ahogy a posztjából kiderül egy popsiszépségversenyre toborzott jelentkezőket. Ez Zsír!OrigoNagy elhatározásra jutott Nyári Darinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190915-nagy-elhatarozasra-jutott-nyari-darinka-a-joban-rosszban-szereploje.htmlA Jóban Rosszban szereplője Nyári Darinka döntött. Elhatározta, hogy rendszeresen edzeni fog. Ez Zsír!Origo5 érv, amiért jobb, ha nem eszel (rendszeresen) cukrosathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-5-erv-amiert-jobb-ha-nem-eszel-cukrosat.htmlSzinte senkinek nem könnyű lemondania a cukros ételekről, még akkor sem, ha tudjuk, millió előnye van, ha az egészségesebb ételekre fókuszálunk. Amy Gorin dietetikus most az amerikai Women's Health magazinnak arról beszélt, hogy elég, ha a hozzáadott cukrot tartalmazó ételek bevitelét csökkented a napi kalóriamennyiséged maximum 10%-ára. Ez Zsír!OrigoÍgy fest futás után Tatár Csilla Margot Robbie-kénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-igy-fest-futas-utan-tatar-csilla-musorvezeto-margot-robbiekent.htmlMargot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoSzigorú önmegtartóztatásban él a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190728-szigoru-onmegtartoztatasban-el-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlAz operett- és musicaldarabokban is főszerepeket játszó színésznő, Siménfalvy Ágota rajong a gasztronómiáért, nemcsak a főzést, de az ízeket is élvezi. Mégis úgy döntött, megálljt parancsol magának az étkezésben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.