Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen kötélen lógva spárgázik a levegőben Sáfrány Emese. A táncosnő minden porcikája élettel teli és kisportolt, amiért sokan megirigyelhetik, igaz, tesz is érte nem keveset. 

"A levegőben saját súllyal végzett gyakorlatok elősegítik az izmok fejlődését, úgy hogy közben egy cseppet sem fogsz unatkozni és még élvezni is fogod a mozgást. A mélyebben lévő vázizmok és tartóizmok erősödnek, de rendkívül hatásosak a has, hát és a karizmok erősítésében is, melynek következtében erős és rugalmas izomzat alakul ki" - írta többek között posztjához Aleska, azaz Sáfrány Emese, akinek az alakja magért beszél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A levegőben saját súllyal végzett gyakorlatok elősegítik az izmok fejlődését, úgy hogy közben egy cseppet sem fogsz unatkozni és még élvezni is fogod a mozgást. A mélyebben lévő vázizmok és tartóizmok erősödnek, de rendkívül hatásosak a has, hát és a karizmok erősítésében is, melynek következtében erős és rugalmas izomzat alakul ki. Kizárólag képzett és megfelelő tudással rendelkező szakemberek végzik az oktatást, a biztonság és a gyakorlatok helyes, pontos kivitelezése érdekében. A trükkök, pózok elsajátítása lépésről-lépésre történik, szakavatott oktatók segítségével, így nem kell aggódnod, ha még nem próbáltál hasonló sportot, és esetleg nem vagy hajlékony sem, nekünk az a dolgunk, hogy ezekben segítsünk neked. Garantáljuk, hogy az izmaid gyorsan fognak erősödni, tested tónusosabb lesz és átalakul. A levegőben lévő pózok, trükkök által hajlékonyságod fejlődik, szép, kecses mozdulataid lesznek. Már az alap/kezdő trükkök is nagyon szépek és látványosak, így a kezdetektől lesz sikerélményed. Az óra csoportos oktatásban, illetve magánóra keretében érhető el. Magánóra formájaban 5 éves kortól, valamint csoportos óra keretében 8 éves kortól várunk minden érdeklődőt. Felső korhatár nincs! —->>> www.aleskaaerial.com : @pfeifer_sandor_photography : @aleska_safrany_emese : @aleskaaerial

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.