Hét kilótól szabadult meg Nacsa Olivér felesége, Somossy Barbara

feleség Nacsa Olivér fogyókúra Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nacsa Olivér felesége, a csinos Somossy Barbara kemény fogyókúrába kezdett, aminek meg is van az eredménye: hét kilót leadott.

Két hónapja kezdett bele a diétába Nacsa Olivér felesége, pedig egyáltalán nem lett volna rá szüksége. Barbara keményen edz, így már hét kilótól megszabadult.

"Pontosan két hónapja kezdtem el újra edzeni, egy hosszú kihagyás, és súlygyarapodás után. Eddig hét kiló ment le!" - ídézi a Ripost az M5 csinos műsorvezetőjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#goodnight #dream #sleepy #longday #stillworking #goodvibesonly #daalarna

Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

Elképesztő felvétel: így alakult Demonává Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20190914-elkepeszto-felvetel-igy-alakult-demonava-angelina-jolie.htmlOktóberben láthatjuk a mozikban a Demóna második részét, melyben Angelina Jolie alakítja a főszerepet. A Disney most közzétett egy videót arról, hogyan alakították át a színésznőt a sötétség úrnőjévé. Íme az elképesztő átváltozás. TV + Sztárok--Elszólta magát: babát vár Rihanna?http://www.life.hu/sztarok/20190914-elszolta-magat-babat-var-rihanna.htmlCsütörtök este adott interjút New Yorban Rihanna, a Diamond Ball nevű eseményen, ahol a szülésről is ejtett pár szót - ídézi a Blikk a Daily Mailt. A rajongók természetesen azonnal lázba jöttek.TV + Sztárok--Terheshasat villantott Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-terheshasat-villantott-hodi-pamela.htmlPocakos fotót mutatott közösségi oldalán Hódi Pamela, akinek pár hete kérték meg a kezét.TV + SztárokOrigoNagyon nem telt jól a péntek 13 Horváth Évánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190914-nagyon-nem-telt-jol-a-pentek-13-horvath-evanak.htmlNem véletélenül félnek többen is a péntek 13-tól, balszerencsésnek tartják sokan, ha a hónap 13. napja péntekre esik. Horváth Évának sem volt jó napja tegnap.TV + SztárokOrigoGyászol Liptai Claudia: így búcsúzott Marton Lászlótólhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-gyaszol-liptai-claudia-igy-bucsuzott-marton-laszlotol.htmlLiptai Claudia közösségi oldalán is megemlékezett Marton Lászlóról, aki osztályfőnöke volt a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.TV + SztárokOrigoHarry herceg megsértette az etikettet: becsukta maga mögött az autó ajtajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-harry-herceg-megsertette-az-etikettet-becsukta-maga-mogott-az-auto-ajtajat.htmlHarry herceg megsértette az etikettet. Figyelmeztették rá, ne csukja be az autó ajtatját, ő azonban mégis megtette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.