Csak zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt egy várandós dán nő

Forrás: Shutterstock -
diéta terhesség zöldség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandósan is csak zöldséget és gyümölcsöt eszik egy dán nő.

Anne Jensen három éve döntötte el, hogy ezentúl csak nyers zöldségen és gyümölcsön él. Akkor 19 éves volt és olyan egészségi problémákkal küzdött, mint például a hajhullás és folyamatos fáradtság. Miután azonban megváltoztatta az étkezési szokásait, mindene helyrejött. Tele van energiával, naponta 5-kor kel és 10 kilométert fut.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Most várandós és úgy gondolja, kisbabája miatt sem változtat életmódján. Támogatja ebben a párja is. Csupán néhány főtt vegán ételt próbált ki, de arról is leszokik majd, ha a kicsi megszületik.

Nem titkolja, a gyermekét is ilyen szellemben neveli majd. Anna meg van róla győződve, hogy a zöldségekkel és a gyümölcsökkel minden tápanyagot megkap a szervezete – számolt be róla a Mirror.

Száműzd a mérleget! Ezért felejtsd el örökre a méreckedést, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190911-a-merleg-altal-mutatott-szam-nem-mervado-ha-fogyni-szeretnel.htmlRendszeresen edzel, a mérleg mégsem mutat annyit, amivel elégedett lennél? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valamit rosszul csinálsz. Ha fogyásról, életmódváltásról van szó, nem az a szám a mérvadó amit a mérleg számlapjáról leolvashatsz. Következzen, 3 ok, amiért ideje száműzni a mérleget a lakásból. Ez Zsír!OrigoFogyni szeretnél? Az első lépéseket a konyhádban kell megtenned!http://www.life.hu/ez-zsir/20190910-fogyni-szeretnel-az-elso-lepeseket-a-konyhadban-kell-metenned.htmlA fogyás kapcsán szokás emlegetni, hogy a táplálkozás 70, a testmozgás 30 százalékban járul hozzá a súlycsökkenéshez, illetve az egészséges életmódhoz. Éppen ezért legtöbben az étkezési reformokkal kezdik a diétát, ami szuper, de érdemes még ez előtt is tenni egy fontos lépést. Ez Zsír!OrigoRájuk sem ismerni! Együtt fogyott le és fiatalodott meg a házaspárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190909-tricia-es-nick-hensley-amerikai-hazaspar-egyutt-fogyott-le-es-fiatalodott-meg.html"A legjobb dolog a fogyásban, hogy együtt csináltuk végig" - vallja Tricia, aki férfjével Nick-kel indult el az életmódváltás útján. Az amerikai házaspár előtte-utána fotójától leesett az állunk: nemcsak, hogy lefogytak, de sok-sok évet fiatalodtak. Ez Zsír!OrigoElképesztően lefogyott Szulák Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190910-elkepesztoen-lefogyott-szulak-andrea-szineszno.htmlA hétvégi Pozsonyi Piknikről töltött fel képet Szulák Andrea. A színésznő nagyon jól néz ki, sokat fogyott, amit követői is megjegyeztek. Ez Zsír!--Sok barátja elfordult Király Lindától: többen nem fogadták el a változásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190908-sok-baratja-elfordult-kiraly-lindatol.htmlHatalmas küzdelem, orvosi beavatkozás, akaraterő, harc van amögött, hogy Király Linda jobban érzi magát a bőrébe: 30 kilót veszített, és sajnos barátokat is - mesélte. Ez Zsír!OrigoDemi Lovato megmutatta narancsbőrös fenekét - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190906-demi-lovato-megmutatta-narancsboros-feneket.htmlDemi Lovato sok sztárhoz hasonlóan eddig retusált képeket rakott ki közösségi oldalaira, de most úgy döntött, megmutatja testét a maga valójában. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.