Kardióedzés otthon - Még eszközt sem kell venned hozzá!

kardió fogyás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kardió nemcsak kiváló stresszlevezető edzésforma, de növeli az állóképességet és zsírt is éget, így a fogyni vágyók edzéstervéből nem hiányozhat. Ha bármilyen okból inkább otthon szeretnéd végezni és nem akarsz edzőterembe vagy csoportos órára járni, arra is van megoldás. 

Az állóképesség növelését a szívre és a keringési rendszerre gyakorolt pozitív hatásokkal éri el az aerob jellegű mozgás. Közben persze a kalória- és a zsírégetés is beindul, így rendszeres gyakorlással nagyon jó eredményeket érhetsz el kardió edzéssel. Tedd próbára magad ezzel a sok ugrálást tartalmazó, rendkívül energikus edzéssorral, ami nem tartalmaz kifejezetten bonyolult feladatokat, ráadásul semmilyen eszközre nem lesz hozzá szükséged. Ennek ellenére az izzadás garantált, és az is, hogy minden porcikádat át fogja mozgatni 30 perc alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.