Ábel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után - Fotó

fotó Ábel Anita futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után: alaposan elfáradt. 

Ábel Anita nem hanyagolja el a testmozgást, habár az utóbbi években nem hódolt ennek a mozgásformának. Most azonban újra visszatért az életébe a futás, és ezt meg is osztotta követőivel. A színésznő azt mutatta meg, hogyan néz ki, miután teljesítette a távot.

Ábel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után Forrás: Instagram/Ábel Anita
10 perces relaxáló nyújtás a feszes izmok és feszült idegek lecsillapításárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-10-perces-relaxalo-nyujtas.htmlHa szívesen indítanád a napot egy kellemes átmozgatással, vagy szükséged lenne rá, hogy esténként lecsillapítsd a feszült idegeket, esetleg a beállt izmaidon szeretnél segíteni, akkor ez a 10 perces nyújtás neked szól. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka, a Romantic énekesnője elképesztően fest legutóbbi fotójánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190817-kunovics-katinkaa-romantic-enekesnoje-elkepesztoen-fest-legutobbi-fotojan.htmlKunovics Katinka rendkívül sokat fogyott az elmúlt hónapokban. Legutóbbi fotóját nézve alig hisszük el, hogy valaha túlsúllyal küzdött az énekesnő. Ez Zsír!OrigoAz edzőtermek megszállottja lett Hódi Pamela: már látszik is a testén a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190816-az-edzesek-rabja-lett-hodi-pamela.htmlA nassolásról saját bevallása szerint nem tud lemondani Hódi Pamela, ezért inkább többet edz. Habár korábban utálta a konditermeket, párjának, a labdarúgó Tóth Bencének köszönhetően most a rabjává vált. Ez Zsír!OrigoŐszinte vallomás: így jutott túl a válás miatti nehéz időszakon Ábel Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190815-abel-anita-igy-jutott-tul-a-valasan.htmlÁbel Anita tavaly vált el férjétől, de az idei évben már kifejezetten jól érzi magát. Újra boldog és kiegyensúlyozott, amiben természetesen nagy szerepe van annak is, hogy új párra talált, de egy másik szerelme is akadt, mégpedig egy sportág. Ez Zsír!--Hiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--Ironman-versenyre készül Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190810-ironman-versenyre-keszul-gomori-andras-mate.htmlPolyák Lilla férje, Gömöri András Máté Ironman-versenyre készül. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.