Őszinte vallomás: így jutott túl a válás miatti nehéz időszakon Ábel Anita

válás Ábel Anita SUP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita tavaly vált el férjétől, de az idei évben már kifejezetten jól érzi magát. Újra boldog és kiegyensúlyozott, amiben természetesen nagy szerepe van annak is, hogy új párra talált, de egy másik szerelme is akadt, mégpedig egy sportág. 

"Néhány évvel ezelőtt volt egy tudatos életmódváltásom, de nem akarok hazudni, a tavalyi év nyilván megviselt. Sokszor a humor és a sport lendített át a nehéz perceken. Évek óta rendszeresen jógázom, felfedeztem magamnak a SUP-ot, aminek idén nyáron teljesen a rabja lettem a lányommal együtt" - mesélte a Blikknek a műsorvezető és színésznő.

Ábel Anita újra boldog. Forrás: Facebook ! Ábel Anita

SUP

A SUP egy a szörfhoz hasonlatos, de annál szélesebb és stabilabb, általában felfújható deszka, amin állva lehet evezni, de akár a jógát is ki lehet próbálni vele a víz közepén.

Ábel Anita annyira jó formába lendült mióta rendszeresen sportol, hogy rajongói gyakran kérik, árulja el a titkát. A műsorvezető szerint azonban a legfontosabb dolog az, hogy jóban legyünk önmagunkkal. "Nem tudok receptet, csak azt tudom mondani, mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen. Ne ítélkezzen mások felett, ne legyen a szívében harag és irigység, és ha rosszul érzi magát a bőrében, tegyen érte, hogy ne így legyen. Sokat mosolyogjon, és akkor nemcsak ő lesz szebb, hanem a világ is szebbnek fogja látni" - vallja Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.