fogyás zsírégetés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal öt olyan erősítőgyakorlatot mutatunk be, amivel egy kezdő fogyókúrázó már el tud indulni. Ha szeretnél zsírt égetni és erősíteni, akkor ez most neked szól. 

Az 5 alapgyakorlat különböző guggolásokra és kitörésekre épít, de lényegében az egész testet átmozgatja, nemcsak a combot és a popsit, de a hasi részt és a karokat is. Ha most kezded a testmozgást, vagy mindössze napi 8-10 perced van átmozgatni magad, ez a néhány alapgyakorlat ideális lesz számodra.

Hiába fogyózol, nem mutat kevesebbet a mérleg? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20190808-ezert-nem-mutat-kevesebbet-a-merleg-fogyokuras-hibak.htmlÚgy érzed, mindent megteszel a hőn áhított fogyásért, mégsem sikerül elérned a kitűzött célt? Ha hetek óta nem mutat kevesebbet a mérleg, valószínűleg valamit rosszul csinálsz. Olvasd el a 10 tipikus hibát, amit a fogyókúrázók elkövetnek. Ez Zsír!--10 perces napindító torna, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190801-napindito-torna-edzes-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlNyáron, amikor korán világos van, sokkal szívesebben kel az ember kicsit előbb, hogy kiélvezze a hűvös reggelt. Kiváló időszak ez arra is, hogy megpróbáljunk egy kis reggeli testmozgást beiktatni a napirendünkbe. Ehhez mutatunk most egy kiváló alternatívát! Ez Zsír!OrigoKitiltották Kínából, a versenyzést azonban nem adja fel az ultramaratonista Lubics Szilvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190808-lubics-szilvit-kitiltottak-kinabol-masik-futoversenyen-indul.htmlAhogy arról mi is beszámoltunk, az ultramaratonista Lubics Szilvi az elmúlt évben az Ultra Gobi 400 elnevezésű versenyre edzett, ami éppen ma, augusztus 9-én rajtolt volna. A világ egyik legkeményebb futóversenyéről az utolsó pillanatban tiltották ki a külföldi indulókat. Szilvit megdöbbentette a váratlan hír, de aztán hamar újragondolta a lehetőségeket, hiszen ahogy ő fogalmaz: "Erős vagyok, de ahhoz nem vagyok elég erős, hogy feladjam!" Ez Zsír!OrigoLapos hasra vágysz? Könnyebben elérheted, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20190730-tippek-a-lapos-hasert.htmlA fogyáshoz nem feltétlenül kell drasztikus változásokat hozni. Valójában egy olyan egészséges életmódot kell kialakítani, ami hosszú távon is tartható, ami nem okoz hiánybetegségeket, hanem éppen hogy feltölti a testünket jófajta tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és persze mindeközben fogyni is lehet. A lapos has titka is néhány apró változtatásban rejlik. Ez Zsír!OrigoA harmóniát keresed? Ezeket a sportokat válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20190801-sportok-a-harmonia-jegyeben.htmlA sport nemcsak fitten és egészségesen tart, a mentális, lelki egészséget is támogatja. Természetesen vannak olyan mozgásformák, amelyek kifejezetten a harmónia és az egyensúly megtapasztalását, megtalálását támogatják. Ha úgy érzed, neked is erre van szükséged, nézd meg a a mi kedvenceinket! Ez Zsír!OrigoEgy nagy csalódás után fogyott 60 kilót a fiatal lány: így kezdte újra tiszta lappal az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kristen-mclaughlin-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlEgy ötéves kapcsolatot zárt le Kristen McLaughlin, miután a barátja megcsalta. Ezután viszont tiszta lappal újrakezdett mindent, és hamar meg is szabadult 60 kilótól, nagyjából a testsúlya felétől. Ismerd meg Kristen történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.