Négy gyógynövény, ami elősegíti a fogyást

Forrás: Thinkstock -
fokhagyma fogyás gyógynövény borsmenta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyeket érdemes beiktatnod a mindennapjaidba, ugyanis segíthetik a fogyást.

Pitypang

A gyermekláncfűre sokan gyomként tekintenek és irtják a kertből, holott nagyon egészséges is tud lenni. Tisztítja a vesét és a májat, emellett a belőle készült tea képes csökkenteni a vércukorszintet, tehát kevésbé leszünk éhesek tőle.

Borsmenta

A borsmenta remek tulajdonságai közé tartozik, hogy csökkenti az étvágyat, javítja az emésztést és felgyorsítja az anyagcserét. Ha fogyni szeretnél, készíts belőle teát.

A borsmenta is segítségünkre lehet a fogyásban Forrás: Thinkstock

Ginzeng

A ginzeng javítja az energiaszintet, fokozza az anyagcserét és segíti a fogyást. Frissen és szárítva is fogyasztható, kiváló tea készíthető belőle.

Fokhagyma

A fokhagyma a zsírégetésben játszik fontos szerepet. Sokan arra esküsznek, hogy reggelente megesznek belőle egy-két gerezdet éhgyomorra és leöblítik egy kis citromos vízzel, ezzel kiegészítve ugyanis a vérkeringés is jobb lesz – írja az NDTV Food.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.