Elképesztően vékony Mádai Vivien

fogyás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien korábban többször is mesélt a pluszkilóival való küzdelméről. Nos, a műsorvezetőn nyoma sincs túlsúlynak, sőt vékonyabb, mint valaha. 

Vivien megmutatta, miként fest most, mi pedig szóhoz sem jutunk, íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@vivienmadai @szabodoris_makeupartist @dghairstyle #bestmagazin #vivienborziphotography

Borzi Vivien (@vivienborziphotography) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető nemrégiben nyilatkozott arról, szeretne-e második babát:

"Elsősorban anya és feleség vagyok, de szükségem van rá, hogy néha kimozduljak a barátaimmal is, utána annál jobb érzés feltöltődve otthon lenni. Az idei nyár szokatlanul nyugodt, hosszú idő óta most először nem forgatok a Mokkán kívül mást. Odafigyeltem, hogy ne legyen rajtam nyomás, ne legyenek betáblázott napok, hanem ki tudjunk kapcsolódni. (...) Szeretnénk majd kistestvért, de nincs még napirenden, jól elvagyunk hárman, és bevallom, nekem is jót tesz a szabadidő, amikor magammal foglalkozhatok. Talán egyszer, ha úgy hozza a Jóisten. Most minden Zénó körül forog, és kialakítottunk egy rendszert, ami jól működik" – mondta el akkor a Bestnek.

Friss fotón a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190728-friss-foton-a-varandos-toth-gabi-enekesno.htmlEgyre jobban kerekedik a várandós Tóth Gabi pocakja.CsaládOrigoRitka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/csalad/20190722-ritka-pillanat-kozos-foton-fiaival-sebestyen-balazs.htmlRitkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van. Család--Megható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.