Napi 28 perc testmozgással elképesztően sokat fogyott a szülés után ez az édesanya

édesanya fogyás szülés Tess Papaioannou család szabadidő mozgás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kockás hasával hódít az Instagramon Tess Papaioannou kétgyermekes édesanya, aki elárulta, hogyan sikerült megszabadulni a felszedett kilóktól. 

Tess Papaioannou Melbourne-ben élő édesanya több mint 5 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Rajongóit igyekszik arra motiválni, hogy mozgással szabaduljanak meg szülés utáni súlyfeleslegüktől. Ösztönzésképp gyakran megmutatja kockás hasát.

A Daily Star cikke szerint az édesanya eleinte nehezen birkózott meg a terhesség alatt rárakódott pluszkilókkal. Nem érezte jól magát a bőrében, így olyan edzésformát keresett, amit két lánya ellátása mellett is könnyedén elvégezhet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Your fitness is 100% mental, your body won’t go where your mind doesn’t push it #fit #fitmum

(@tes.p) által megosztott bejegyzés,

Így talált rá a 28 by Sam Wood nevű programra. Ehhez alig kell valamilyen eszköz, és otthon is elvégezhető saját testsúllyal. Annyi a lényeg, hogy napi 28 perc intenzív mozgást végezzen a fogyni vágyó. Tess ezt igencsak komolyan vette, mint mondja: mindennap szakít időt arra, hogy meglegyen a 28 perc edzés. Megesik, hogy nem egyszerre, de mindig megcsinálja. Így ma már tökéletes alakkal büszkélkedhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.