Tücsi megmutatta, hogyan fest a pocakja nem sokkal a szülés után

has Tücsi alak pocak szülés gyermek bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban hozta világra első gyermekét Tücsi. Az édesanya már dolgozik azon, hogy visszanyerje alakját. Most bikiniben mutatta meg, hogyan halad. 

Bizonyára sok édesanya tud azonosulni most Tücsivel, aki márciusban hozta világra első gyermekét. Közösségi oldalán már láthattuk, hogy azóta újra elkezdett edzeni, szeretné visszanyerni az alakját.

Láthattunk már róla idei fürdőruhás képeket, ám ezek mind egyrészes dresszben készültek. Most azonban bikiniben mutatta meg magát. A fotóhoz írt szövegben pedig őszintén elmondja, milyen érzés volt a szülés óta először viselni ezt az aprócska ruhadarabot.

„Nem gondoltam volna, hogy idén felveszek kétrészes bikinit, azt pedig végképp nem, hogy ezt ki is fogom posztolni. Takargattam a hasam, nehéz volt elfogadni. Tulajdonképpen még mindig nehéz, főleg amikor a közösségi média arcátlanul emlékeztet a szülés előtti fotóimmal. De most egyik pillanatról a másikra megtört a jég, valahogy természetessé vált az, aminek egyébként is természetesnek kellene lennie” – vallotta őszintén Tücsi.

Sztárok tippjei az egészséges étkezéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sztarok-tippjei-az-egeszseges-etkezeshez.htmlHogyan visz be elég vitamint az a celeb, aki utálja a nyers zöldséget? Mit gondolnak a sztárok a diétákról és a csalóétkezésekről? Íme néhány tipp Hollywoodból, amelyek az egészséges étkezésről szólnak - túlzások nélkül, őszintén, az arany középúton járva. Ez Zsír!OrigoUtazásai alatt sem hagyja ki a testedzést Palik Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190723-utazasai-alatt-sem-hagyja-ki-a-testedzest-palik-laszlo-rendszeresen-fut.htmlAz Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László életében fontos szerepet tölt be a sport: futásra például mindig szakít időt. Ez Zsír!OrigoVegetáriánusból lett vadász ez a 35 éves nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-vegetarianusbol-lett-vadasz-ez-a-35-eves-no.htmlHatalmas állatbarátnak vallja magát Rachel Carrie. A 35 éves nő 5 évig volt vegetáriánus, ám egy vadászat alkalmával megváltozott a véleménye. Ma már saját magának lövi a vacsorának valót. Ez Zsír!--Az egész családját fogyásra buzdította az életmódváltó lány: 224 kilót adtak le összesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-sarah-bentley-az-egesz-csaladjat-fogyasra-buzditotta-224-kilot-adott-le.htmlSarah és Dave korábbi életmódja igazi elrettentő példa lehet mindenki számára. Ám amikor már ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rádöbbent, ez így nem mehet tovább: megváltoztatta étkezési szokásait és mozogni is elkezdett. Az eredmény persze nem maradt el. Saját életével együtt azóta a férjéét is megváltoztatta, sőt a szintén elhízott szüleik is csatlakoztak életmódváltásukhoz. Ez Zsír!OrigoCourteney Cox megmutatta, hogy 55 évesen is csodásan fest bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-courteney-cox-megmutatta-hogy-55-eves-is-csodasan-fest-bikiniben.htmlA Jóbarátok című sorozatban fantasztikusan nézett ki Courteney Cox. Most megmutatta, hogy az idő múlása semmit sem változtatott ezen. Ez Zsír!--Megveszik az edzésbérletet: aztán le se járják az alkalmakat a férfiakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-megveszik-az-edzesberletet-aztan-le-se-jarjak-az-alkalmakat-a-ferfiak.htmlA Cambridge-i Egyetem tanulmánya szerint sokan csak megveszik a fitneszbérletet, de aztán veszni hagyják az alkalmakat. A felmérés szerint ez egyébként inkább a férfiakra jellemző: közülük 80 százalék hanyagolja a rendszeres edzést érvényes bérlettel, a nők között ez 70 százalék. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.