Évi 200 milliót keres fenekével a népszerű influenszer

modell influencer milliók fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi 200 milliót keres egy modell azzal, hogy nap mint nap formás fenekéről posztol fotókat az Instagramra.

Natalia Garibotto egy népszerű influenszer, akit 1,3 millióan követnek az Instagramon. Rajongói nagy részét férfiak teszik ki, ami nem is csoda, hiszen képeinek fő témája a formás feneke. Idomait bátran mutatja meg a nagyvilágnak, hatalmas kollekciója van aprócska, alig takaró bikinikből.

A Mirror azt írja, a fizetett bejegyzéseiért hatalmas összegeket kér el, így képeivel évente összesen 200 millió forintot keres. A férfiak persze elhalmozzák bókokkal, sokuktól kapott már házassági ajánlatot is.

Róla van szó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rate this bikini from 1-100

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who’s hands are these ? @kowatches

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rate from 1-100 @fashionnova

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

You all are the bra to my life. Thanks for all your support love you

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta párductestét Csősz Bogi: micsoda dereka van!http://www.life.hu/ez-zsir/20190717-megmutatta-parductestet-csosz-bogi-micsoda-dereka-van.htmlCsősz Bogi rengeteget tesz a szépsége megőrzése érdekében, ami meg is látszik az alakján. Ez Zsír!--5 kiló plusz egy hét alatt – így ne hízz el a nyaralás alatt http://www.life.hu/ez-zsir/20190625-tippek-hogy-ne-hizz-el-a-nyaralas-alatt.htmlA nyári szezon előtt kitartóan küzdünk azért, hogy elérjük a vágyott bikinialakot, majd jönnek a lustálkodós nyaralások, amikor is minden szempontból elengedjük magunkat. Ugyan a diétákkal ellentétben az egészséges életmódnak fontos része az is, hogy beleférnek a kilengések, de nem érdemes átesni a ló túlsó oldalára, egy-egy nyaralás alkalmával ugyanis több mint 5 kilót is fel lehet szedni. Íme, néhány tipp, hogy ne így történjen! Ez Zsír!OrigoPaskolás és szagolgatás: nem könnyű megállapítani, hogy érett-e a dinnyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190717-paskolas-es-szagolgatas-nem-konnyu-megallapitani-hogy-erette-a-dinnye.htmlÍz, állag, víztartalom – sok összetevőből áll a jó, igazán finom dinnye. De hogyan állapítsuk meg az üzletben, hogy valóban a tökéletes példányt választjuk-e ki? Ez Zsír!OrigoBeyoncé alaposan kikerekedett – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190716-beyonce-alaposan-kikerekedett-foto.htmlA napokban egy gyönyörű aranyruhában láthattuk Beyoncét, aki az Oroszlánkirály premierjére volt hivatalos férjével. Amellett, hogy csodásan festett a háromgyerekes világsztár, az is látszik, hogy alaposan kikerekedett... Ez Zsír!OrigoTóth Andi kockás hasa felrobbantotta az internetet - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190713-toth-andi-kockas-hasa-felrobbantotta-az-internetet.htmlCsúcsformában van Tóth Andi énekesnő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint új fotója, amelyen megmutatta a kockás hasát. Ez Zsír!--Retus nélkül is büszkén vállalja a testét a háromgyermekes anyuka – fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190711-sherie-grant-haromgyermekes-anyuka-batran-vallalja-testet.htmlFiatalabb korában Sherie Grant is állandóan elégedetlen volt a külsejével. Bizonytalan volt önmagában és sokat kritizálta is magát. Ám minden megváltozott, amikor végre várandós lett, pedig a teste ekkor alakult át csak igazán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.