Gönczi Gábor TV2 életmódváltás elhízás hedonista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor az életmódváltásáról beszélt a TV2 Mokka című műsorában. Elmondta, mi késztette arra, hogy változtasson az életvitelén.

Gönczi Gábor, a TV2 műsorvezetője életmódváltásának köszönhetően nagyon sokat fogyott. Szinte mindenen változtatnia kellett, mert – elmondása szerint – mindent rosszul csinált korábban.

"Azt kellett megnézni, hogy mit csinálok rosszul. És akkor megnéztem, hogy valójában mindent. Rosszul étkeztem, nem mozogtam, viszonylag hedonista, kiszámíthatatlan életmódot folytattam. Ennek meglett 44 éves koromra az eredménye. Nagy pocakom lett, és elindultam az elhízás útján. Egyszer ezt a folyamatot meg kell állítani. Szinte mindenen változtatni kell. Nem is fogyókúrának hívtam, amikor elkezdtem. Persze az eleje mindig egy fogyókúra, az embernek le kell adnia a túlsúlyát. (...) Nekem egy gyógynövényekből álló étrend-kiegészítő segített abban, hogy ne legyek annyira éhes" – mondta Gönczi Gábor.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.