Az egész családját fogyásra buzdította az életmódváltó lány: 224 kilót adtak le összesen

fogyás életmódváltás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah és Dave korábbi életmódja igazi elrettentő példa lehet mindenki számára. Ám amikor már ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rádöbbent, ez így nem mehet tovább: megváltoztatta étkezési szokásait és mozogni is elkezdett. Az eredmény persze nem maradt el. Saját életével együtt azóta a férjéét is megváltoztatta, sőt a szintén elhízott szüleik is csatlakoztak életmódváltásukhoz. 

Sarah Bentley és férje, Dave meglehetősen rendszertelenül étkeztek. Reggelire általában bagelt ettek, mellé pedig krémes, habos kávét fogyasztottak, majd egész nap nem ettek semmit, míg jött az este, amikor pedig az egész napi étkezést bepótolták: kínaival, csirkeszárnyakkal, pizzával és egy jó nagy adag desszerttel, általában fagyival.

A Bentley család az életmódváltás előtt Forrás: Bentley család

Az egészségtelen étkezés és a mozgásszegény életmód megtette a hatását: Sarah 127 kilóra, Dave pedig 157 kilóra hízott. „Fáradt voltam. Mindig otthon ültem, a legizgalmasabb program a tévézés volt. Korábban boldogok voltunk, és imádtuk a kinti programokat, ekkor viszont egyáltalán nem éreztük jól magunkat a bőrünkben” – meséli Sarah, aki 2014 januárjában készen állt változtatni, de úgy érezte, hogy segítségre van szüksége, ezért csatlakozott egy életmódváltó csoporthoz .A rengeteg gyorsételt mind leváltotta feldolgozatlan, friss, otthon készült ételekre. Azonnal be is indult a fogyása, ami plusz motivációt adott neki. „Megtanultam, és egyre inkább ráéreztem, hogy mi jó a testemnek. Kezdett visszatérni az energiám, ami fantasztikus érzés volt” – meséli Sarah.

Férje, Dave kezdetben szkeptikus volt, és nem is akart csatlakozni az életmódváltó programhoz, de aztán Sarah eredményei és a lelkesedése benne is elindította a változás iránti igényt. „Ahogy láttam őt változni, ahogy az energiaszintje egyre nőtt, azzal engem is inspirált” – mondja Dave, aki után Sarah szülei is csatlakoztak. Sarah édesanyja, Debbie ekkor 136 kiló volt, és állandó izületi gyulladással küzdött, édesapja, Steven pedig 186 kilót nyomott és cukorbeteg volt. „Láttam, hogy milyen jó hatással van rá ez az életmódváltó program. Láttam, hogy egyre aktívabb, nem beszélve arról, hogy 3 hónap alatt 23 kilót fogyott. Éreztem, hogy nekem is erre van szükségem” – meséli a 64 éves Debbie.

Az egész családját motiválta a fogyásban Sarah Forrás: Bentley család

Debbie és Dave 4 hónappal Sarah után kezdték el az életmódváltást, míg Sarah édesapja, Steve néhány hónappal később csatlakozott. Sarah 50 kilót fogyott, Dave 62-t, a szülők pedig egyenként 56 kilót, azaz összesen 224 kilótól szabadultak meg. „Ez a fogyás közelebb hozta egymáshoz az egész családot” – mondja Debbie, aki szerint mindannyiuk életminősége óriásit változott. Sarah és Dave rengeteget járnak kirándulni a gyerekeikkel, Debbie napi szinten biciklizik, Steve pedig egyedül állt neki a házuk felújításának.

Ez a kávés smoothie lesz nyáron a kedvenc napindító italod – recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-kaves-smoothie-egeszseges-recept-nyarra.htmlEz az ital a frissítő jegeskávé és a tartalmas reggeli smoothie ötvözete, ráadásul egészséges, és kiváló napindítónak a tikkasztó nyári reggeleken, amikor az ember egy gazdag, hűsítő italra vágyik leginkább. Ez Zsír!OrigoKánikulában is sportolnál? Erre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/20190701-kanikaban-sportolas-szabalyai.htmlA nyári kánikulában a szervezetnek extrém igényei vannak, amelyekre feltétlenül oda kell figyelni, hiszen a sport nagyon fontos, de mindig az a legfontosabb, hogy egészséges keretek között tudjuk űzni. Éppen ezért ezeket a szabályokat feltétlenül tartsd be! Ez Zsír!OrigoSikertörténet! Apró változtatásokkal fogyott 36 kilót ez a fiatal lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190628-36-kilot-fogyott-randi-vasquez-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlRandi Vasquez mindig is teltebb alkatú lány volt, de a főiskola után elvesztette a kontrollt. Egyre rosszabbul érezte magát a bőrében, végül elhatározta, hogy bebizonyítja magának, ő bizony keményen tud küzdeni. Ennek meg is lett az eredménye, Randi most boldogabb és elégedettebb, mint valaha. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoHihetetlen átalakulás! Pocakosból lett tiszta izom mindössze fél év alatt ez a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190621-matt-ellengold-eletmodvaltasanak-atalakulasanak-tortenete.htmlHiába érezte, hogy elvesztette a kontrollt a teste és az élete felett, sokáig ennek ellenére sem tudott életmódot váltani. A 38 éves Matt Ellengold végül egy átlagos délutánon ismerte fel, hogy nem lehet tovább halasztani, és több oldalról is segítséget kért, hogy változtatni tudjon az életén. Ez Zsír!OrigoCsak 20 perc a tónusos hasért és combokért - Maradj feszes egész nyáron!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-edzes-az-izmos-hasert-es-combokert.htmlA nők kétségtelenül két legkényesebb testrésze a has és a comb, illetve popsi. Az egyik helyen az úszógumi, a másikon a narancsbőr keseríti meg a strandolós, bikinire vetkőzős nyári napokat. Ez Zsír!OrigoGyógyteák, amelyek nyáron is jólesnek és jót tesznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-gyogyteak-nyarra.htmlSokak számára az őszi és téli időszak a teázások, és különösen a gyógyteák fogyasztásának időszaka. Ekkor nemcsak az íze és a jótékony hatása, de a gőzölgése, a melegsége is jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Néhány tea azonban kifejezetten frissítő hatású, langyosan iható, és különösen a nyári időszakban segíti a szervezet működését. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.