Baby Gabi fogyásáról mesélt: élete végéig diétáznia kell

Forrás: FEM3 -
diéta fogyás Baby Gabi inzulin-rezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi elárulta, hogyan sikerült leadnia 16 kilót.

Mint arról már beszámoltunk, Baby Gabi az utóbbi hónapokban 16 kilótól szabadult meg. A sztáranyuka most a hot! magazinnak mesélt arról, hogyan is érte el ezt az eredményt. Elárulta, inzulin-rezisztenciája miatt kénytelen diétázni, ennek köszönhető, hogy leolvadtak róla plusz kilók.

Életem végéig oda kell figyelnem az étkezésemre. Naponta ötször eszem, háromóránként. Ha épp kocsiban vagyok, viszem magammal a kaját. Az biztos, hogy soha többé nem ülhetek le a tévé elé mogyorókrémmel, hogy befaljam az egészet! Ezt korábban gyakran megcsináltam. Az életem a tét, és én szeretném látni felnőni a fiaimat. (...) Házhoz rendelem magamnak az ebédet, a két és fél éves fiaimnak meg a férjemnek külön főzök. Persze sokszor esszük ugyanazt, legfeljebb magamnak speciális tésztát főzök. Teljesen jól érzem most magam, nem akarok többet fogyni, kell az erő a fiaim emelgetéséhez! A férjem azt mondja, hogy jóval karcsúbban is gyönyörűnek lát.”

Baby Gabi remekül néz ki Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.