Bomba formában van a 61 éves Andie MacDowell: mégis elégedetlen önmagával

vékony Andie MacDowell 60 év fölött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
60 fölött is bombasztikusan néz ki Andie MacDowell, a színésznő azonban tudatában van annak, hogy az ő teste sem tökéletes. 

61 évesen is elképesztően néz ki Andie MacDowell. A színésznő legutóbb május végén Cannes-ban tündökölt a nyilvánosság előtt egy fekete estélyiben. Ez után kezdték el faggatni őt az újságírók, mennyire elégedett a külsejével. Meglepő választ adott.

Három gyerekem van, és a hasam nem úgy néz ki, mint egy harmincéves nőé... Mint bárki más, belül én is bizonytalan vagyok a külsőmet illetően. Tudom, hogy alapvetően vékony vagyok, de mégis... Ilyen az élet. Összességében elégedett vagyok magammal, és nem akarnék semmit megváltoztatni magamon" – idézi a színésznő szavait a Female First.

Andie MacDowell bomba formában van Forrás: Getty Images for amfAR/2019 John Phillips/amfAR/John Phillips/Amfar
Dobd fel apát vasárnap! – Szuper tojásmuffinrecept reggelirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190610-szuper-tojasmuffin-recept-reggelire.htmlA tojásrántotta finom és igen laktató reggeli, ráadásul az elkészítése sem tart hosszú ideig. Egy idő után azonban kifejezetten unalmassá válhat, amit azonban egy trükkel egyszerűn átléphetsz. Nem kell hozzá más, csak egy muffinsütőforma, és pár perc belefektetett munkával kész a szuper reggeli (nem csak) apának. Ez Zsír!OrigoSikertörténet! 28 kilót fogyott, pedig alig változtatott az étrendjénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-sarep-baggott-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.html16 éves korában kezdett el komolyabb túlsúlyt felszedni, de csak a második gyermeke születése után határozta el, hogy lefogy. Sarep Baggott fél év alatt óriási változást ért el, pedig az étrendjében apró változtatásokat eszközölt csupán. Ismerd meg Sarep életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoBritney Spears videón bizonyította, hogy sokkal vékonyabb, mint a lesifotókonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190611-britney-spears-videon-bizonyitotta-hogy-sokkal-vekonyabb-mint-a-lesifotokon.htmlBritney Spears egy videóval cáfolta meg, hogy pocakot növesztett. Ez Zsír!--A nyár slágere: mindent a repcérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-a-repce-jotekony-hatasai-es-felhasznalasai.htmlA repcéről elsősorban mindenkinek a május elején virágzó óriási, sárgán vibráló mezők jutnak eszébe. Felhasználásának lehetőségeiről, jótékony hatásairól már kevesebbet tudunk, pedig rendkívüli hatásai miatt a mindennapi étrendbe kívánkozik. Ez Zsír!OrigoEgy szelet pizza egészségesebb reggeli lehet, mint egy tál gabonapehelyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190603-egy-szelet-pizza-egeszsegesebb-reggeli-lehet-mint-egy-tal-gabonapehely.htmlA reggeli szerepéről korábban már ismertettünk egy érdekes tanulmányt, most pedig azt fogjuk röviden körbejárni, hogy miért is jobb egy tegnapról megmaradt pizzát bedobni a sütőbe, és pár perc alatt elfogyasztani reggelire, mint egy tejes gabonapelyhet. Ez Zsír!OrigoImád enni a 210 kilós influenszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-imad-enni-a-210-kilos-influencer.htmlNem zavarja a túlsúlya Amanda Faye influenszert, akit a pasija is folyton arra bátorít, hogy egyen. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.