Köböl Anita retusálás nélkül, bugyiban mutatta meg alakját

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
fehérnemű alak bugyi Köböl Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bugyiban pózol legújabb fotóján Köböl Anita. Azt írja, mindenféle utómunka nélkül tette közzé a fotót, amely edzés előtt készült. 

„Ezen a képen semmi sincsen retusálva! A hasamon látszik, hogy megszorította a nadrág, a combomon ott a zsírégető krém, én pedig épp egy izzasztó infratréner előtt állok. Oké, befeszítettem, de azt is csak azért, mert iszonyúan büszke vagyok arra, hogy az elmúlt hónapok befektetett munkája megtérül és látom az eredményt” – írta legújabb fotójához Köböl Anita, aki bugyiban mutatta meg alakját.

Mint leírta: a sok mozgás ellenére zavarja a combján lévő cellulit, követőitől kér segítséget, hogy megszabaduljon tőle. „A köpölyözést már próbáltam, tök jó, de itt a jó idő és nem akarnék csupa kék-zöld folt lenni ismét. Várom a tippjeiteket kommentben, előre is köszönöm” – írta Köböl Anita, akinek fotójához sorra érkeznek a dicsérő kommentek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.